Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1661
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалина, Василь Вікторович-
dc.contributor.authorMalyna, Vasily-
dc.contributor.authorБондаренко, Леся Вікторівна-
dc.contributor.authorBondarenko, Lesia-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorГришко, Віталій Анатолійович-
dc.contributor.authorGrishko, Vitaliі-
dc.contributor.authorБалацький, Юрій Олександрович-
dc.contributor.authorBalytskyi, Yuri-
dc.contributor.authorБабенко, Сергій Петрович-
dc.contributor.authorBabenko, Serhii-
dc.contributor.authorЧернявський, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorCherniavskyi, Oleksandr-
dc.contributor.authorСломчинський, Михайло Миколайович-
dc.contributor.authorSlomchynskyi, Mykhailo-
dc.contributor.authorБолоховський, Владислав Вікторович-
dc.contributor.authorBolkhovskyi, Vladyslav-
dc.contributor.authorБолоховська, Валентина Антонівна-
dc.contributor.authorBolkhovskia, Valentyna-
dc.date.accessioned2018-11-30T12:13:18Z-
dc.date.available2018-11-30T12:13:18Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПерспективи застосування пробіотичних та ферментних препаратів у свинарстві: Монографія / В.В. Малина, Л.В. Бондаренко, В.П. Лясота та ін.- Біла Церква, 2017 – 243 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1661-
dc.descriptionThe theoretical and practical substantiation for the use of probiotic Protecto-Active in pig breeding is presented. Its positive influence on intestinal microbiocenosis, morphological, biochemical and immunological parameters of the blood of young pigs has been proved. According to the results of industrial testing, the optimal dosages of Protective Assay in combination with the enzyme preparation of merceraza were established and the positive effect of feed additives on the digestibility of nutrients of feed, metabolism, productivity, slaughter and meat quality of young pigs was confirmed. Proposed recommendations concerning application of probiotic Protective agent in the process of pig breeding. The monograph is intended for biotechnologists, specialists in veterinary medicine, heads of pig farms, agricultural enterprises and farmers, as well as students of biotechnological faculties and veterinary medicine departments of higher educational institutions of agricultural direction.uk_UA
dc.description.abstractВикладено теоретичне та практичне обґрунтування до застосування пробіотику Протекто-актив у свинарстві. Доведено його позитивний вплив на мікробіоценоз кишечнику, морфологічні, біохімічні та імунологічні показники крові молодняку свиней. За результатами виробничої апробації встановлено оптимальні дози Протекто-активу у комплексі з ферментним препаратом мацераза і підтверджено позитивний вплив кормових добавок на перетравність поживних речовин корму, обмін речовин, продуктивність, забійні та м’ясні якості молодняку свиней. Запропоновані рекомендації стосовно застосування пробіотика Протекто-актив у процесі вирощування свиней. Монографію призначено для біотехнологів, фахівців ветеринарної медицини, керівників свинокомплексів, сільськогосподарських підприємств та фермерів, а також студентів біологотехнологічних факультетів та факультетів ветеринарної медицини вищих навчальних закладів сільськогосподарського напрямку. Изложено теоретическое и практическое обоснование к применению пробиотика протекто-актив в свиноводстве. Доказано его положительное влияние на микробиоценоз кишечника, морфологические, биохимические и иммунологические показатели крови молодняка свиней. По результатам производственной апробации установлены оптимальные дозы протекто-актива в комплексе с ферментным препаратом мацераза и подтверждено положительное влияние кормовых добавок на переваримость питательных веществ корма, обмен веществ, производительность, убойные и мясные качества молодняка свиней. Предложены рекомендации по применению пробиотика протекто-актив в процессе выращивания свиней. Монография предназначена для биотехнологов, специалистов ветеринарной медицины, руководителей свинокомплексов, сельскохозяйственных предприятий и фермеров, а также студентов биолого-технологических факультетов и факультетов ветеринарной медицины высших учебных заведений сельскохозяйственного направления.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університет, ТОВ «ТД БТУ – центр»uk_UA
dc.subjectпробіотик Протекто-активuk_UA
dc.subjectферментні препаратиuk_UA
dc.subjectкормові добавкиuk_UA
dc.subjectперетравність кормуuk_UA
dc.subjectгодівля свинейuk_UA
dc.subjectenzyme preparationsuk_UA
dc.subjectprobiotic Protective agentuk_UA
dc.subjectfeed additivesuk_UA
dc.subjectdigestion of feeduk_UA
dc.subjectfeeding of pigsuk_UA
dc.subjectпробиотик Протекто-активuk_UA
dc.subjectферментые препаратыuk_UA
dc.subjectкормление свинейuk_UA
dc.subjectпереваримость кормаuk_UA
dc.titleПерспективи застосування пробіотичних та ферментних препаратів у свинарствіuk_UA
dc.title.alternativeProspects for probiotic and enzyme preparations in pigsuk_UA
dc.typeМонографіяuk_UA
dc.identifier.udc636.4.087.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perspektyvy_zastosuvannia.pdf4,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.