Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1648
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKrysanov, Dmytro-
dc.contributor.authorКрисанов, Дмитро Федосович-
dc.contributor.authorVarchenko, Olga-
dc.contributor.authorВарченко, Ольга Миронівна-
dc.date.accessioned2018-11-29T07:45:12Z-
dc.date.available2018-11-29T07:45:12Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationKrysanov D. Formation of the European model of food safety and its implementation in theenterprises of the agricultural secto r Ukraine / D. Krysanov, O. Varchenko // Buletinul Ştiinţific al Universităţii de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul. Ştiinţe Economice. – 2016. – №. 1(15). – Р. 4-22.uk_UA
dc.identifier.issn1857-2723-
dc.identifier.issn2345-1885 E-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1648-
dc.description.abstractDeals with retrospective model food safety and animal feed, which was introduced in the member states of the European Union, analyzed key provisions of EU directives and regulations on which to base its organization and functioning since 2000's. Reveals the situation with the implementation of key elements of the European model of food safety, including HACCP, basic programs and simplified procedures based on HACCP principles, enterprises of agrarian sector of Ukraine. Reviewed scoping to ensure the convergence of technical regulations for the agricultural sector of Ukraine for the base model, introduced in the EU.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherUniversitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahuluk_UA
dc.subjectagricultural sectoruk_UA
dc.subjectсільськогосподарський секторuk_UA
dc.subjectthe HACCPsystemuk_UA
dc.subjectHACCP системаuk_UA
dc.subjectbasic applicationsuk_UA
dc.subjectосновні програмиuk_UA
dc.subjectsimplified proceduresuk_UA
dc.subjectспрощені процедуриuk_UA
dc.subjectthe system of food safetyuk_UA
dc.subjectсистема безпеки харчових продуктівuk_UA
dc.subjecttechnical regulationsuk_UA
dc.subjectтехнічні регламентиuk_UA
dc.titleFormation of the European model of food safety and its implementation in the enterprises of the agricultural sector Ukraineuk_UA
dc.title.alternativeФормування європейської моделі безпеки харчових продуктів та їх впровадження на підприємствах аграрного сектору Україниuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
formation_of_the.pdf406,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.