Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15281
Назва: Використання щуки (Esox lucius) як біорегулятора у сучасних технологіях аквакультури
Інші назви: The use of pike (Esox lucius) as a bioregulator in modern aquaculture technologies
Автори: Горобець, Володимир Володимирович
Horobets, Volodymyr
Савченко, Юрій Васильович
Savchenko, Yurii
Черниш, Віталій Аркадійович
Chernysh, Vitalii
Олешко, Валентина Петрівна
Oleshko, Valentyna
Ключові слова: щука;pike;Esox lucius;Esox lucius;біорегулятор;bioregulator;аквакультура;aquaculture;полікультура;polyculture;продуктивність;productivity;екологічний стан;environmental status;ставкові господарства;fish farms;ефективність виробництва;production efficiency
Дата публікації: жов-2025
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Використання щуки (Esox lucius) як біорегулятора у сучасних технологіях аквакультури / В. В.Горобець, Ю. В.Савченко, В. А. Черниш, В. П. Олешко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 29 жовтня 2025 р.). - Біла Церква,2025. - С. 57-58.
Короткий огляд (реферат): Досліджено застосування щуки (Esox lucius) як біорегулятора в системах аквакультури для покращення структурно-функціональних показників іхтіофауни. Встановлено, що введення щуки у полікультуру сприяє зниженню чисельності дрібних кормових конкурентів та підвищує ефективність виробництва у ставкових господарствах
Опис: The use of pike (Esox lucius) as a bioregulator in aquaculture systems to improve the structural and functional parameters of fish fauna has been studied. It has been established that the introduction of pike into polyculture contributes to a reduction in the number of small food competitors and increases production efficiency in pond farms
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15281
УДК: 639.3.07(075.8)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannia_shchuky.pdf608,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.