Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15181| Title: | Епізоотологічні аспекти асоційованих стрептококових інфекцій у свинарських господарствах |
| Other Titles: | Epizootic aspects of associated streptococcal infections in pig farms |
| Authors: | Савченюк, Михайло Олександрович Savcheniuk, Mykhailo Шевченко, Максим Віталійович Shevchenko, Maksym Пантелеєнко, Ольга Володимирівна Panteleienko, Olga Довгаль, Олександр Володимирович Dovgal, Oleksaandr Білик, Сергій Анатолійович Bilyk, Sergey |
| Keywords: | свині;стрептококоз;Streptococcus suis;асоційовані інфекції;епізоотологічний моніторинг;свинарство;змішані бактеріози;стрептококові інфекції;pigs;streptococcus;associated infections;epizootological monitoring;swine breeding;mixed bacteriosis;streptococcal infections |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | НУБіП |
| Citation: | Епізоотологічні аспекти асоційованих стрептококових інфекцій у свинарських господарствах / М.О. Савченюк, М.В. Шевченко, О.В. Пантелеєнко та ін. // Матеріали Міжнар. наук. конф. «Єдине здоров’я – 2025», присвяченої 105-річчю створення факультету ветеринарної медицини (НУБіП, 18 вересня 2025 р.). - Київ, 2025. – С.207-208. |
| Abstract: | Метою дослідження було, проведення епізоотологічного моніторингу поширеності Streptococcus suis та визначити особливості асоційованого перебігу стрептококових інфекцій у свинарських господарствах різних регіонів України. |
| Description: | The aim of the study was to conduct epizootological monitoring of the prevalence of Streptococcus suis and to determine the features of the associated course of streptococcal infections in pig farms in different regions of Ukraine. |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15181 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 619:616.98:579.865.1(477) |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| epizootologichni_aspekty.pdf | 689,76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.