Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15167
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкаченко, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorTkachenko, Sergey-
dc.date.accessioned2025-12-02T08:39:08Z-
dc.date.available2025-12-02T08:39:08Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТкаченко С. А. Аналіз технології виробництва свинини у ФГ «Ясна Зоря» Черкаської області та переробки м'яса у ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат»: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин; Наук. керівник О. О. Чернявський, доцент.— Біла Церква, 2025. — 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15167-
dc.descriptionBachelor’s thesis by Tkachenko S.A. on the topic “Analysis of Pork Production Technology at ‘Yasna Zorya’ Farm in Cherkasy Region and Meat Processing at ‘Antonivsky Meat Processing Plant’ LLC” in the specialty 204 “Technology of Production and Processing of Livestock Products” consists of the following sections: introduction, literature review, materials and methods of the study, results of the author’s own research, economic efficiency of livestock production technologies, conclusions, suggestions, and a list of references. The literature review is dedicated to amino acid nutrition in piglets and highlights protein-rich feed. The second section presents the purpose of the study, materials, and research methods. The third section provides a description of the agricultural enterprise engaged in livestock production, analysis and characteristics of pork production technology, and meat processing technology. The fourth section includes an economic evaluation of pork production. The technology of pork production at the farm was analyzed, and the feeding of piglets was evaluated using feed analysis methods based on the compound feeds used at the “Yasna Zorya” farm.uk_UA
dc.description.abstractБакалаврська робота Ткаченко С.А. на тему «Аналіз технології виробництва свинини у ФГ «Ясна Зоря» Черкаської області та переробки м'яса у ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» складається з таких розділів як: вступ, огляд літератури, матеріали і методика виконання роботи, результати власних досліджень, економічна ефективність технології виробництва продукції тваринництва, висновки, пропозиції, список використаних джерел. Огляд літератури присвячений амінокислотному живленню молодняку свиней, показано корми багаті на протеїн. У другому розділі показана мета досліджень, матеріали та методи досліджень. В третьому розділі, описана характеристика с.-г. підприємства з виробництва продукції тваринництва, аналіз стану та характеристика технології виробництва свинини, технологія переробки м'яса. Четвертий розділ містить економічну оцінку виробництва свинини. Було проаналізовано технологію виробництва свинини в господарстві, проведено оцінку годівлі молодняку свиней методом аналізу комбікормів які використовуються у фермерському господарстві «Ясна Зоря».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectмолодняк свинейuk_UA
dc.subjectpigletsuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectпоживні речовиниuk_UA
dc.subjectnutrientsuk_UA
dc.subjectпреміксuk_UA
dc.subjectpremixuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва свинини у ФГ «Ясна Зоря» Черкаської області та переробки м'яса у ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of Pork Production Technology at “Yasna Zorya” Farm in Cherkasy Region and Meat Processing at “Antonivsky Meat Processing Plant” LLCuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Tkachenko S.A.pdf549,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.