Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15052
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБезпалий, Іван Федорович-
dc.contributor.authorBezpalyi, Ivan-
dc.date.accessioned2025-11-10T11:33:58Z-
dc.date.available2025-11-10T11:33:58Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБезпалий І.Ф. Науково-методичні засади організації та функціонування малих птахоферм / І.Ф. Безпалий // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (БНАУ, 2 жовтня 2025 р .). – Біла Церква, 2025 . - С. 52-54.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15052-
dc.descriptionA comprehensive scientific and methodological approach to the creation and effective management of economic activities on small poultry farms has been studied. The relevance of the development of small forms of management in poultry farming as a factor in ensuring food security, diversification of agricultural production and development of rural areas has been substantiated. Based on the analysis of modern domestic and foreign research, a structured approach has been proposed, covering the stages of preliminary planning, technology selection, feed base formation, compliance with veterinary and sanitary standards and principles of animal welfare. The results of the work can be used by potential entrepreneurs, farmers and specialists in the agricultural sector to minimize risks and ensure the stability of small poultry enterprises.uk_UA
dc.description.abstractВивчено комплексний науково-методичний підхід щодо створення та ефективного ведення господарської діяльності на малих птахофермах. Обґрунтовано актуальність розвитку малих форм господарювання у птахівництві як фактора забезпечення продовольчої безпеки, диверсифікації аграрного виробництва та розвитку сільських територій. На основі аналізу сучасних вітчизняних та зарубіжних досліджень запропоновано структурований підхід, що охоплює етапи попереднього планування, вибору технології, формування кормової бази, дотримання ветеринарно-санітарних норм і принципів добробуту тварин. Результати роботи можуть бути використані потенційними підприємцями, фермерами та фахівцями аграрного сектору для мінімізації ризиків та забезпечення стабільності малих птахівничих підприємств.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectмала птахофермаuk_UA
dc.subjectsmall poultry farmuk_UA
dc.subjectптахівництвоuk_UA
dc.subjectpoultry farminguk_UA
dc.subjectтехнологія утриманняuk_UA
dc.subjectkeeping technologyuk_UA
dc.subjectдобробут тваринuk_UA
dc.subjectanimal welfareuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.subjectплануванняuk_UA
dc.subjectplanninguk_UA
dc.subjectрекомендаціїuk_UA
dc.subjectrecommendationsuk_UA
dc.titleНауково-методичні засади організації та функціонування малих птахофермuk_UA
dc.title.alternativeScientific and methodological principles of organization and functioning of small poultry farmsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.5/.6.082.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
naukovo_metodychni.pdf717,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.