Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1502
Назва: Чинники формування конкурентоспроможності підприємств аграрного сектору економіки
Інші назви: Факторы формирования конкурентоспособности предприятий аграрного сектора экономики
Factors forming competitiveness of enterprises of agricultural sector of economy
Автори: Юхименко, Петро Іванович
Бабицька, Ольга Олександрівна
Приходько, Тамара Володимирівна
Юхименко, Петр Иванович
Бабицкая, Ольга Александровна
Приходько, Тамара Владимировна
Yukhymenko, Petro
Babytska, Olha
Prykhodko, Tamara
Ключові слова: Конкурентоспроможність підприємства;аграрний сектор;якість товару;ціна;новітні технології;управління;людський фактор;ресурс;інноваційна мобільність;Конкурентоспособность предприятия;аграрный сектор;качество товара;цена;новейшее технологии;человеческий фактор;ресурс;инновационная мобильность;Competitiveness of the enterprise;agrarian sector;quality of goods;price;new technologies;human factor;resource;innovative mobility
Дата публікації: 2018
Видавництво: Мукачівський державний університет
Бібліографічний опис: Юхименко П.І. Чинники формування конкурентоспроможності підприємств аграрного сектору економіки [Електронний ресурс] / П.І. Юхименко, О.О. Бабицька, Т.В. Приходько // Електронне наукове фахове видання «Економіка і суспільство». – Мукачево: Мукачівський державний університет, 2018. – Вип. 16. – С. 566-574 Режим доступу: http://economyandsociety.in.ua/journal/16_ukr/86.pdf
Серія/номер: Економіка та управління підприємствами;16
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено сутність конкурентоспроможності підприємства аграрного сектору економіки, відмічено особливості діяльності їх в конкурентному середовищі та залежність від природно-біологічного фактора. Авторами систематизовано чинники впливу на конкурентоспроможність підприємства, доказано їх взаємозв’язок і важливість в умовах євроінтеграції. Показано вплив досконалості інституціонального середовища на ефективність цих чинників та зміну базових «правил ведення гри» в ринкових умовах. В статье исследована сущность конкурентоспособности предприятия аграрного сектора экономики, отмечено особенности деятельности их в конкурентной среде и зависимость от природно-биологического фактора. Авторамы систематизированы факторы влияния на конкурентоспособность предприятия, доказано их взаимосвязь и важность в условиях евроинтеграции. Показано влияние совершенства институциональной среды на эффективность этих факторов и изменение базовых «правил ведения игры» в рыночных условиях. This article explores the essence of enterprise competitiveness of the agricultural sector, marked features of activity in the competitive environment and dependence on natural biological factor. The author systematized the factors influencing the competitiveness of the enterprise, proved their interconnection and importance in the conditions of European integration. It is substantiated that competitiveness combines itself the sphere of competitive relations and the stability of the company to external factors, which combines properties such as security, stability, reliability, survivability and so on.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1502
ISSN: 2313-2165
УДК: 339.137.22
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chynnyky_formuv_konkurent.pdf195,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.