Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14987| Title: | Державний контроль безпечності та якості м’яса кролів за виробництва та обігу |
| Other Titles: | State control of the safety and quality of rabbit meat during production and circulation |
| Authors: | Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiіa Мазур, Тетяна Григорівна Mazur, Tetyana Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia |
| Keywords: | державний контроль;м’ясо кролів;безпечність;якість;виробництво;обіг;м’ясо;state control;rabbit meat;safety;quality;production;circulation;meat |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | НУБіП |
| Citation: | Богатко Н.М. Державний контроль безпечності та якості м’яса кролів за виробництва та обігу / Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Н.В. Букалова // Матеріали Міжнар. наук. конф. «Єдине здоров’я – 2025», присвяченої 105-річчю створення факультету ветеринарної медицини (НУБіП, 18 вересня 2025 р.). - Київ, 2025. – С.24-25. |
| Abstract: | Належний ризик-орієнтований контроль інспекторами ветеринарної медицини продуктів забою кролів буде гарантувати високий рівень гігієни та харчової безпеки, ефективність функціонування системи управління ланцюгом поставок, зниження кількості аудиторських перевірок із боку державних установ та партнерів, зменшення випуску небезпечної м’ясної сировини. |
| Description: | Proper risk-based control by veterinary inspectors of rabbit slaughter products will guarantee a high level of hygiene and food safety, the effectiveness of the supply chain management system, a reduction in the number of audits by government agencies and partners, and a reduction in the release of unsafe meat raw materials. |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14987 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 614.31:637.4 |
| Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| derzhavnyj_kontrol'.pdf | 760,17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.