Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14912
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШурчкова, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorShurchkova, Yuliia-
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhii-
dc.contributor.authorМерзлова, Галина Вікторівна-
dc.contributor.authorMerzlova, Halyna-
dc.date.accessioned2025-10-25T04:19:14Z-
dc.date.available2025-10-25T04:19:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШурчкова Ю. О. Процеси і апарати харчових виробництв: навч. посіб. / Ю. О. Шурчкова, С. В. Мерзлов, Г. В. Мерзлова. - Біла Церква: БНАУ, 2023. - 263 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14912-
dc.descriptionThe textbook "Processes and Apparatus of Food Production" examines the basic regularities of hydromechanical, thermal, mass exchange and mechanical processes, provides the basic concepts of the theory of similarity, describes the main types of apparatus for conducting hydromechanical, thermal, mass exchange and mechanical processes. The study guide can be used for students of technological specialties of higher educational institutions that prepare specialists for the food and related industries.uk_UA
dc.description.abstractУ навчальному посібнику «Процеси та апарати харчових виробництв» розглянуто основні закономірності гідромеханічних, теплових, масообмінних та механічних процесів, наведено основні поняття теорії подоби, описано основні типи апаратів для ведення гідромеханічних, теплових, масообмінних та механічних процесів. Навчальний посібник може бути використаний для студентів технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів, які готують спеціалістів для харчової та суміжних галузей промисловості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectгідромеханічні процесиuk_UA
dc.subjecthydromechanical processesuk_UA
dc.subjectтеплові процесиuk_UA
dc.subjectthermal processesuk_UA
dc.subjectмасообмінні процесиuk_UA
dc.subjectmass transfer processesuk_UA
dc.subjectмеханічні процесиuk_UA
dc.subjectmechanical processesuk_UA
dc.subjectтеплообмінuk_UA
dc.subjectheat transferuk_UA
dc.subjectгідродинамікаuk_UA
dc.subjecthydrodynamicsuk_UA
dc.titleПроцеси і апарати харчових виробництвuk_UA
dc.title.alternativeProcesses and Apparatus of Food Productionuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc664(075.8)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prozesy_i_aparaty_harch.pdf4,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.