Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14912Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шурчкова, Юлія Олександрівна | - |
| dc.contributor.author | Shurchkova, Yuliia | - |
| dc.contributor.author | Мерзлов, Сергій Віталійович | - |
| dc.contributor.author | Merzlov, Serhii | - |
| dc.contributor.author | Мерзлова, Галина Вікторівна | - |
| dc.contributor.author | Merzlova, Halyna | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-25T04:19:14Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-25T04:19:14Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Шурчкова Ю. О. Процеси і апарати харчових виробництв: навч. посіб. / Ю. О. Шурчкова, С. В. Мерзлов, Г. В. Мерзлова. - Біла Церква: БНАУ, 2023. - 263 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14912 | - |
| dc.description | The textbook "Processes and Apparatus of Food Production" examines the basic regularities of hydromechanical, thermal, mass exchange and mechanical processes, provides the basic concepts of the theory of similarity, describes the main types of apparatus for conducting hydromechanical, thermal, mass exchange and mechanical processes. The study guide can be used for students of technological specialties of higher educational institutions that prepare specialists for the food and related industries. | uk_UA |
| dc.description.abstract | У навчальному посібнику «Процеси та апарати харчових виробництв» розглянуто основні закономірності гідромеханічних, теплових, масообмінних та механічних процесів, наведено основні поняття теорії подоби, описано основні типи апаратів для ведення гідромеханічних, теплових, масообмінних та механічних процесів. Навчальний посібник може бути використаний для студентів технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів, які готують спеціалістів для харчової та суміжних галузей промисловості. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | гідромеханічні процеси | uk_UA |
| dc.subject | hydromechanical processes | uk_UA |
| dc.subject | теплові процеси | uk_UA |
| dc.subject | thermal processes | uk_UA |
| dc.subject | масообмінні процеси | uk_UA |
| dc.subject | mass transfer processes | uk_UA |
| dc.subject | механічні процеси | uk_UA |
| dc.subject | mechanical processes | uk_UA |
| dc.subject | теплообмін | uk_UA |
| dc.subject | heat transfer | uk_UA |
| dc.subject | гідродинаміка | uk_UA |
| dc.subject | hydrodynamics | uk_UA |
| dc.title | Процеси і апарати харчових виробництв | uk_UA |
| dc.title.alternative | Processes and Apparatus of Food Production | uk_UA |
| dc.type | Книга | uk_UA |
| dc.identifier.udc | 664(075.8) | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| prozesy_i_aparaty_harch.pdf | 4,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.