Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14832
Title: Особливості формування цінних господарських ознак у сортів пшениці озимої залежно від генотипу та строків сівби в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ
Other Titles: Peculiarities of the formation of valuable economic traits in winter wheat varieties depending on the genotype and sowing time of the experimental field of the Bila Tserkva National Agrarian University
Authors: Маньковський, Ігор Олександрович
Mankovskyi, Ihor Oleksandrovych
Keywords: пшениця озима, строки сівби, хвороби, активність накльовування, енергія проростання, лабораторна схожість, урожайність;winter wheat, sowing dates, diseases, activity of pecking, energy of germination, laboratory germination, productivity
Issue Date: 2024
Citation: Маньковський І.О. Особливості формування цінних господарських ознак у сортів пшениці озимої залежно від генотипу та строків сівби в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ. спец. 201 Агрономія / Наук. кер. доцент Сидорова І.М. БНАУ. каф. СНПК. - Біла Церква, 2024. - 65 с.
Abstract: Встановлені особливості формування та мінливості біометричних показників і елементів структури продуктивності,які дозволять підвищити ефективність ведення селекційного процесу в плані підбору батьківських компонентів для схрещування, вивчення вихідного матеріалу та добору нових форм із заданими параметрами.
Description: The features of the formation and variability of biometric indicators and elements of the productivity structure have been established, which will allow increasing the efficiency of the selection process in terms of selecting parental components for crossing, studying the source material, and selecting new forms with given parameters.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14832
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mankovskyi I.O..pdf413,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.