Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14793
Title: | Екологічні та економічні аспекти вирощування стерляді у степовій зоні України |
Other Titles: | Ecological and Economic Aspects of Sterlet (Acipenser ruthenus) Farming in the Steppe Zone of Ukraine |
Authors: | Бугрієнко, Володимир Сергійович Bugriienko, Volodymyr |
Keywords: | стерлядь;sterlet;аквакультура;aquaculture;екологічна ефективність;ecological efficiency;економічна доцільність;economic viability;рециркуляційна система;recirculating aquaculture system;рентабельність;profitability |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Бугрієнко В. С. Екологічні та економічні аспекти вирощування стерляді у степовій зоні України: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура", ОПП "Водні біоресурси та аквакультура" / БНАУ; Наук. керівник В. П. Олешко, доцент. - Біла Церква, 2025. - 49 с. |
Abstract: | Отримані результати можуть бути використані для оптимізації технологій вирощування стерляді, розроблення стратегій інтенсифікації прісноводного рибництва та підвищення ефективності функціонування господарств в умовах кліматичних і економічних викликів степової зони України.Кваліфікаційна робота містить 55 сторінок, ілюстрована 5 таблицями.Бібліографія охоплює 51 джерело |
Description: | The obtained results can be used to optimize sterlet farming technologies,develop strategies for intensifying freshwater aquaculture, and improve the operational efficiency of fish farms under the climatic and economic challenges of Ukraine's steppe region.The qualification thesis contains 55 pages and is illustrated with 5 tables. The bibliography includes 51 sources |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14793 |
metadata.dc.identifier.udc: | 597 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ekolohichni_ta_ekonomichni.pdf | 19,73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.