Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14765
Назва: | Формування урожайності і якості насіння гречки за різних норм висіву в умовах УкрНДІПВТ ім. Погорілого |
Інші назви: | Formation of yield and quality of buckwheat seeds at different sowing rates in the conditions UkrNDIPVT of L.Pogorily |
Автори: | Мельніков, Роман Андрійович Melnikov, Roman |
Ключові слова: | гречка, норма висіву, урожайність, елементи структури урожайності, якість насіння, фенологічні фази розвитку;buckwheat, seeding rate, yield, yield structure elements, seed quality, phenological phases of development |
Дата публікації: | гру-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Мельніков Р.А. Формування урожайності і якості насіння гречки за різних норм висіву в умовах УкрНДІПВТ ім. Погорілого: кваліфікаційна робота магістра / наук. керівник Т.В. Панченко. - Біла Церква: БНАУ, 2024. - 63 с. |
Короткий огляд (реферат): | вивчено погодні умови та їх вплив на ріст, розвиток рослин, формування елементів урожайності та її вели-чини; вивчення впливу норм висіву на ріст, розвиток гречки, формування структури агрофітоценозу та репродуктивних органів рослин; зміни біометрич-них показників рослин |
Опис: | studied weather conditions and their impact on plant growth, development, formation of yield elements and its magnitude; studied the impact of seeding rates on the growth, development of buckwheat, formation of the structure of the agrophytocenosis and reproductive organs of plants; changes in biometric indicators of plants |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14765 |
УДК: | 633.12:631.531.1 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мельніков репозитарій.pdf | 209,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.