Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14744
Назва: | Роль живих кормів в процесі підрощування личинки коропа |
Інші назви: | Improving the technology of live feed cultivation in the process of raising carp larvae |
Автори: | Ряднина, Сергій Віталійович Riadnyna, Serhii |
Ключові слова: | короп;carp;личинка;larva;мальки;fry;природна кормова база;natural feed base;інфузорія;infusoria;коловертка;rotifer;гідрохімічний режим водойми;hydrochemical regime of the reservoir;рибопосадковий матеріал;fish stocking material;водойма;reservoir;рибопродуктивність;fish productivity;плідники;nurseries;стави;ponds;виживання;survival |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Ряднина С. В. Роль живих кормів в процесі підрощування личинки коропа: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура", ОПП "Водні біоресурси та аквакультура"/ БНАУ; Наук. керівник Л. М. Гейко, доцент. - Біла Церква, 2025. - 44 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета і завдання дослідження. Вивчити шляхи покращення та проведення необхідних методів інтенсифікації під час вирощування живих кормів, за для кращого росту рибопосадкового матеріалу коропа. Кваліфікаційна робота включає 47 сторінок друкованого тексту, 4 таблиць, 7 рисунків та 36 літературних джерел |
Опис: | The purpose and tasks of the research. To study ways of improving and carrying out the necessary methods of intensification during the cultivation of live feed, for better growth of carp stocking material.The qualification work includes 47 pages of printed text, 4 tables, 7 figures and 36 literary sources |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14744 |
УДК: | 636.3 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Роль живих кормів в процесі підрощування личинки коропа.pdf | 10,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.