Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14686
Назва: | Аналіз та удосконалення технології солоної морської риби |
Інші назви: | Analysis and improvement of technology of marine saltfish |
Автори: | Тимченко, Станіслав Ігорович Timchenko, Stanislav |
Ключові слова: | риба;fish;пресерви;semipreservations;гриби;mushrooms;технологія;technology |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Тимченко С. І. Аналіз та удосконалення технології солоної морської риби: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Н. М. Ломова, доцент. - Біла Церква, 2024. - 50 с. |
Короткий огляд (реферат): | На основі проведеного аналізу літературних джерел було визначено мету та поставлено задачі досліджень. Визначено хімічний склад та технологічні властивості основних та додаткових інгредієнтів при виробництві пресервів. Удосконалено технологію отримання пресервів підвищеної біологічної та харчової цінності за додавання грибів глива звичайна. Визначено оптимальні рецептури, умови виробництва та проведено відповідні розрахунки, які підтверджують доцільність впровадження у виробництво даної технології. Визначено техніко-економічні показники можливого впровадження технології на типових збірних лініях, що підтверджує ефективність технології. Актуальним є впровадження нових технологій та технологічних прийомів у виробництво, доведено раціональність використання маринованих грибів гливи за технології пресервів. Впровадження такої технології у виробничий процес не потребує додаткового переоснащення, що є економічно вигідно. Кваліфікаційна робота містить 50 сторінок, 14 таблиць, 7 рисунків, список використаних джерел із 34 найменувань. |
Опис: | On the basis of conducted аналізy of sources of certainly метy and the tasks of researches are put. Chemical composition and technological properties of basic and additional ingredients are certain at the production of semipreservations. Technology of receipt of semipreservations of an increase biological and food value is improved for addition of mushrooms. The optimal compounding is certain, terms of production and corresponding calculations that confirm expediency of applying in industry of this technology are conducted. The indexes of possible introduction of technology are certain on typical collapsible lines, that confirms technologies. Actual is applying of NT and technological receptions in industry, rationality of the use of the pickled mushrooms of is well-proven for technologies of semipreservations. Introduction of such technology in a productive process does not need the additional retooling that is steward Actual is applying of NT and technological receptions in industry, rationality of the use of the pickled mushrooms is well-proven for technologies of semipreservations. Introduction of such technology in a productive process does not need the additional retooling that is economically advantageous. Qualifying work contains 50 pages, 14 tables, 7 pictures, list of the used sources from 34 names. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14686 |
УДК: | 664.951.2 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тимченко С.І..pdf | 889,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.