Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14676
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетровський, Володимир Сергійович-
dc.contributor.authorPetrovsky, Volodymyr-
dc.date.accessioned2025-09-22T11:59:23Z-
dc.date.available2025-09-22T11:59:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПетровський В. С. Аналіз та удосконалення технології виробництва рибних пресервів: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник С. В. Чернюк, професор. - Біла Церква, 2024. - 45 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14676-
dc.descriptionThe qualification work is completed on 45 pages, contains 2 figures, 13 tables, 31 literary sources. The purpose of the work is to analyze the production technology of fish preserves and develop individual elements for its improvement. The object of research is the production technology of fish preserves. The subject of research is changes in the nutritional value of preserves when developing recipes. Based on the analysis of literary sources, the purpose and tasks of our work are determined. The chemical composition and technical characteristics of the main and auxiliary ingredients in the production of canned products are determined. Characteristics of changes in the nutritional value of products depending on the type and amount of added ingredients. A technology for the production of fish preserves with increased nutritional and biological value is proposed. The economic indicators from the possible implementation of the technology are calculated and the estimated cost of the obtained product is given.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота виконана на 45 сторінках, містить 2 рисyнки, 13 таблиць, літератyрних джерела 31. Мета роботи – Аналіз технології виробництва рибних пресервів та розробка окремих елементів щодо її удосконалення. Об’єктом дослідження є технологія виробництва рибних пресервів. Предмет досліджень – зміни харчової цінності пресервів при розробленні рецептур. На основі аналізу літературних джерел визначено мету та завдання нашої роботи. Визначено хімічний склад та технічні характеристики основних та допоміжних інгредієнтів у виробництві консервованих продуктів. Характеристика зміни харчової цінності продуктів залежно від виду та кількості доданих інгредієнтів. Запропоновано технологію виробництва рибної пресерви з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Розраховано економічні показники від можливого впровадження технології та наведено орієнтовну собівартість отриманого продyктy.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectоселедецьuk_UA
dc.subjectherringuk_UA
dc.subjectпресерваuk_UA
dc.subjectpreserveuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectквасоляuk_UA
dc.subjectbeansuk_UA
dc.subjectтоматний соусuk_UA
dc.subjecttomato sauceuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва рибних пресервівuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of fish preserve production technologyuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.951uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петровський В.С..pdf789,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.