Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14671
Назва: Аналіз та удосконалення технології виробництва посічених напівфабрикатів
Інші назви: Analysis and improvement of the production technology of cut semi-finished products
Автори: Янюк, Тарас Олегович
Yaniuk, Taras
Ключові слова: котлети;meatballs;посічені напівфабрикати;chopped semi-finished products;сировина,;raw materials;м'ясо;meat;продуктовий розрахунок;product calculation;технологічна схема;technological scheme
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Янюк Т. О. Аналіз та удосконалення технології виробництва посічених напівфабрикатів: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин та основ санітарії; Наук. керівник Л. В. Бондаренко, доцент. - Біла Церква, 2024. 49 - с.
Короткий огляд (реферат): Забезпечення населення збалансованим харчуванням є важливим завданням сучасності. М'ясо та м'ясні продукти, завдяки багатому вмісту білків, жирів, вітамінів і мінералів, є незамінними компонентами раціону, особливо для активних груп населення. Технологія формування харчових мас є однією з найефективніших для виробництва м'ясних напівфабрикатів. Вона дозволяє отримувати готові продукти з мінімальними витратами часу та ресурсів, при цьому зберігаючи високу якість та смакові властивості. Асортимент м'ясних продуктів постійно розширюється. Особливою популярністю користуються напівфабрикати швидкого приготування, виготовлені методом формування харчових мас. Ця технологія дозволяє створювати різноманітні продукти, які задовольняють потреби навіть найвибагливіших споживачів. Структура та обсяг роботи. Дипломна робота складається із слідуючих розділів: вступу, технологічної частини, контролю безпечності й якості виробництва пельменів, екологізації виробничих процесів, економічної частини, висновків, списку використаної літератури. Робота викладена на 49 сторінках комп’ютерного тексту, містить 7 таблиць. Список літератури включає 39 джерел.
Опис: Providing the population with a balanced diet is an important task of modern times. Meat and meat products, due to the rich content of proteins, fats, vitamins and minerals, are indispensable components of the diet, especially for active population groups. The technology of forming food masses is one of the most effective for the production of meat semi-finished products. It allows you to obtain ready-made products with minimal expenditure of time and resources, while maintaining high quality and taste properties. The range of meat products is constantly expanding. Instant semi-finished products made by the method of forming food masses are particularly popular. This technology allows you to create a variety of products that satisfy the needs of even the most demanding consumers. Structure and scope of work. The thesis consists of the following sections: introduction, technological part, safety and quality control of dumpling production, environmentalization of production processes, economic part, conclusions, list of used literature. The work is presented on 49 pages of computer text, contains 7 tables. The list of references includes 39 sources
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14671
УДК: 637.521
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Янюк Т.О..pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.