Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14668
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТимченко, Станіслав Ігорович-
dc.contributor.authorTimchenko, Stanislav-
dc.date.accessioned2025-09-22T09:13:09Z-
dc.date.available2025-09-22T09:13:09Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТимченко С. І. Аналіз та удосконалення технології солоної морської риби: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Н. М. Ломова, доцент. - Біла Церква, 2024. - 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14668-
dc.descriptionOn the basis of conducted аналізy of sources of certainly метy and the tasks of researches are put. Chemical composition and technological properties of basic and additional ingredients are certain at the production of semipreservations. Technology of receipt of semipreservations of an increase biological and food value is improved for addition of mushrooms. The optimal compounding is certain, terms of production and corresponding calculations that confirm expediency of applying in industry of this technology are conducted. The indexes of possible introduction of technology are certain on typical collapsible lines, that confirms technologies. Actual is applying of NT and technological receptions in industry, rationality of the use of the pickled mushrooms of is well-proven for technologies of semipreservations. Introduction of such technology in a productive process does not need the additional retooling that is steward Actual is applying of NT and technological receptions in industry, rationality of the use of the pickled mushrooms is well-proven for technologies of semipreservations. Introduction of such technology in a productive process does not need the additional retooling that is economically advantageous. Qualifying work contains 50 pages, 14 tables, 7 pictures, list of the used sources from 34 names.uk_UA
dc.description.abstractНа основі проведеного аналізу літературних джерел було визначено мету та поставлено задачі досліджень. Визначено хімічний склад та технологічні властивості основних та додаткових інгредієнтів при виробництві пресервів. Удосконалено технологію отримання пресервів підвищеної біологічної та харчової цінності за додавання грибів глива звичайна. Визначено оптимальні рецептури, умови виробництва та проведено відповідні розрахунки, які підтверджують доцільність впровадження у виробництво даної технології. Визначено техніко-економічні показники можливого впровадження технології на типових збірних лініях, що підтверджує ефективність технології. Актуальним є впровадження нових технологій та технологічних прийомів у виробництво, доведено раціональність використання маринованих грибів гливи за технології пресервів. Впровадження такої технології у виробничий процес не потребує додаткового переоснащення, що є економічно вигідно. Кваліфікаційна робота містить 50 сторінок, 14 таблиць, 7 рисунків, список використаних джерел із 34 найменувань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjectпресервиuk_UA
dc.subjectsemipreservationsuk_UA
dc.subjectгрибиuk_UA
dc.subjectmushroomsuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології солоної морської рибиuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of technology of marine saltfishuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.951.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тимченко С.І..pdf889,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.