Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14592
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко, Вадим Олексійович-
dc.contributor.authorPetrenko, Vadym-
dc.date.accessioned2025-09-12T07:19:33Z-
dc.date.available2025-09-12T07:19:33Z-
dc.date.issued2024-05-15-
dc.identifier.citationПетренко В. О. Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Сухоліське» та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин; Наук. керівник В. А. Гришко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14592-
dc.descriptionWith the use of modern research methods, an evaluation of the technology of milk production at "Sukholiske" LLC and its processing at "Bilotserkivskii milk plant" LLC of the Bilotserkiv district of the Kyiv region was carried out. Since the productivity of cows is most affected by the level and completeness of feeding, the analysis of feed and rations was carried out in the farm with the use of generally accepted methods of zootechnical assessment. As a result of the research, the content of nutrients and energy in the feeding rations of cows does not completely meet the norm, which does not allow to fully achieve the planned and genetically established indicators of milk productivity. It was concluded that it is necessary to slightly change the composition of rations and mixed fodder, and instead of part of the dirt of grain fodder in mixed fodder, the waste of technical production should be introduced into their composition, which is presented in the work. The obtained results of the research and analysis can be used to improve the existing milk production technology at Sukholiske LLC.uk_UA
dc.description.abstractЗ використанням сучасних методів досліджень за виконання роботи проведено оцінку технології виробництва молока у ТОВ «Сухоліське» та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» Білоцерківського району Київської області. Оскільки на продуктивність корів найбільше впливає рівень і повноцінність годівлі, то у господарстві з використаням загальноприйнятих методів зоотехнічної оцінки проведений аналіз кормів і раціонів. Як результат досліджень – вміст поживних речовин і енергії у раціонах годівлі корів не зовсім відповідає нормі, що не дає можливості повністю добитися запланованих і генетично встановлених показників з молочної продуктивності. Зроблено висновок, що потрібно дещо змінити склад раціонів і комбікормів, а замість частини дерті зернових кормів у комбікормі до їх складу ввести відходи технічних виробництв, що представлено у роботі. Одержані результати досліджень та проведеного аналізу можуть бути використані для удосконалення існуючої технології виробництва молока у ТОВ «Сухоліське»uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectнормована годівля корівuk_UA
dc.subjectrationed feeding of cowsuk_UA
dc.subjectпоживні речовини раціонуuk_UA
dc.subjectnutrients of the dietuk_UA
dc.subjectмолочна продуктивністьuk_UA
dc.subjectmilk productivityuk_UA
dc.subjectсередньодобовий надій молокаuk_UA
dc.subjectaverage daily milk yielduk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectдобовий раціон годівлі корівuk_UA
dc.subjectdaily ration of feeding cowsuk_UA
dc.subjectнорма годівліuk_UA
dc.subjectfeeding rateuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва молока у ТОВ «Сухоліське» та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of milk production at «Sukholiske» LLC and its processing at «Bilotserkivskiy Milk Plant» LLCuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Petrenko Vadym.pdf369,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.