Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14551
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозовий, Дмитро Петрович-
dc.contributor.authorLozovyi, Dmytro-
dc.date.accessioned2025-09-09T07:55:22Z-
dc.date.available2025-09-09T07:55:22Z-
dc.date.issued2024-05-28-
dc.identifier.citationЛозовий Д. П. Аналіз технології виробництва козівництва у ФГ «Кізонька» Київської області та його переробка: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока і м’яса; Наук. керівник А. П. Король, доцент. — Біла Церква, 2024. — 42 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14551-
dc.descriptionGoat breeding is one of the industries that plays an important role in enriching the population of the country with food products, countries with well-developed animal husbandry, including goat breeding is an important branch in the structure of agriculture, due to its fertility. In Europe itself, goat breeding has developed thanks to the introduction of modern technology for keeping goats, their mechanization of milking, as well as the breeding and selection of goats to increase milk productivity, the creation of a number of milk processing plants, it is a pity, but in Ukraine this industry is still in its infancy and needs further attention from on the part of all scientists and the government by connecting companies. In the future, we suggest that the management of this farm purchase a milking machine for milking the dairy herd in order to improve the process of milking goats and improve the quality of their milk. Adhere to the proposed floor areas of the animal lying down and during its movement of different age groups. The final master's thesis consists of an introduction, a literature review, research material and methodology, results of own research, conclusions and proposals, a list of used literature.uk_UA
dc.description.abstractКозівництво - одна з галузей, яка відіграє важливу роль у збагачені населення країни продуктами харчування, країни з добре розвиненим тваринництвом, в тому числі і козівництво є важливою галуззю у структурі сільського господарства, завдяки своїй плодючості. В самій Європі козівництво розвивалося завдяки впровадженню сучасної технології утримання кіз, їх механізації доїння, а також розведенню та селекції кіз для підвищення молочної продуктивності, створенню низки молокопереробних заводів, шкода, але в Україні ця галузь все ще перебуває в зародковому стані та потребує подальшої уваги з боку всіх науковців та уряду підключаючи компанії. На перспективу пропонуємо керівництву даного фермерського господарства придбати для доїння дійного стада доїльний апарат, щоб удосконалити процес доїння кіз та покращити якість їхнього молока. Дотримуватись запропонованих площ підлоги лежачи тварини і під час її руху різновікових груп. Випускна магістерська робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів власних досліджень, висновків та пропозицій, списку використаної літератури.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectзааненська породаuk_UA
dc.subjectZaanen breeduk_UA
dc.subjectкозеняuk_UA
dc.subjectkiduk_UA
dc.subjectіндивідуальна кліткаuk_UA
dc.subjectindividual cageuk_UA
dc.subjectрозміри площ приміщенняuk_UA
dc.subjectsize of premisesuk_UA
dc.subjectкозиний сирuk_UA
dc.subjectgoat cheeseuk_UA
dc.subjectкозематкаuk_UA
dc.subjectfemale goatuk_UA
dc.subjectдоїльний апаратuk_UA
dc.subjectmilking machineuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва козівництва у ФГ «Кізонька» Київської області та його переробкаuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of goat breeding in FG "Kozonka" of the Kyiv region and its processinguk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_LOZOVYI D.pdf336,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.