Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14548
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛиповець, Іван Володимирович-
dc.contributor.authorLipovets, Ivan-
dc.date.accessioned2025-09-09T07:05:28Z-
dc.date.available2025-09-09T07:05:28Z-
dc.date.issued2024-05-21-
dc.identifier.citationЛиповець І. В. Аналіз технології виробництва та переробки м'яса качок у ПСП «Когут» Чернігівської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва продукції птахівництва та свинарства; Наук. керівник П. М. Каркач, доцент. — Біла Церква, 2024. — 37 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14548-
dc.descriptionResearch: the difference in proceeds from the sale of meat and the cost of its production in 2023 resulted in a net profit of UAH 32,079. At the same time, the profitability of production was 14.7%, which indicates the efficient conduct of the enterprise's business activities. It is concluded that: In order to increase the efficiency of the enterprise, it is recommended to comply with the regulatory parameters of housing, feeding and veterinary and sanitary requirements to increase the percentage of preservation of the livestock and live weight of ducklings for fattening. The results can be used: in the private agricultural enterprise "Kohut" in Pryluky district, Chernihiv region.uk_UA
dc.description.abstractВикористано методичні підходи, методи: планові аналітичні дослідження, методики зоотехнічного напрямку, дані бухгалтерського і первинного обліку, обробка даних та їх співставлення. Виявлено: за різницею в надходженні коштів від продажу м’яса і витратами на його виробництво у 2023 році було отримано 32 079 грн чистого прибутку. При цьому рентабельність виробництва складала 14,7%, що свідчить про ефективне ведення господарської діяльності підприємства. Зроблено висновок, що: з метою підвищення ефективного ведення господарської діяльності підприємства рекомендується дотримуватись нормативних параметрів утримання, годівлі та ветеринарно-санітарних вимог для збільшення відсотка збереженості поголів’я та живої маси каченят на відгодівлі. Одержані результати можуть бути використані: у ПСП «Когут» Прилуцького району Чернігівської області.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectкаченята-мулардиuk_UA
dc.subjectmoulard ducklingsuk_UA
dc.subjectзбереженістьuk_UA
dc.subjectsurvivaluk_UA
dc.subjectвитрати кормівuk_UA
dc.subjectfeed consumptionuk_UA
dc.subjectчистий прибутокuk_UA
dc.subjectnet profituk_UA
dc.subjectжива масаuk_UA
dc.subjectlive weightuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва та переробки м'яса качок у ПСП «Когут» Чернігівської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of production and processing of duck meat in the private enterprise "Kogut", Chernihiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Lipovets Ivan.pdf504,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.