Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14481
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДідура, Катерина Леонідівна-
dc.contributor.authorDidura, Kateryna-
dc.date.accessioned2025-09-01T06:54:29Z-
dc.date.available2025-09-01T06:54:29Z-
dc.date.issued2024-05-20-
dc.identifier.citationДідура К. Л. Аналіз технології виробництва свинини та її переробки в СП ТОВ «Нива Переяславщини» Київської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока і м’яса; Наук. керівник О. О. Чернявський, доцент . — Біла Церква, 2024. — 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14481-
dc.descriptionDidura K. L. Analysis of the technology of pork production and processing in JV LLC "Niva Pereyaslavshchyna" of the Kyiv region. The qualification work of Didura K. L. on the topic: "Analysis of the technology of pork production and processing in JV LLC "Niva Pereyaslavshchyna" of the Kyiv region" consists of the following sections: introduction, literature review, materials and methods of work, results of own research, economic effectiveness, conclusions, suggestions, list of references. The purpose of writing a bachelor's thesis is a detailed analysis of the state of pork production technology and meat processing in the conditions of pig complexes of the "Niva Pereyaslavshchyna" group of companies in the Kyiv region. The paper analyzed the economic activity of the agricultural enterprise. The own raw material base for the production of compound feed was analyzed. An analysis of equipment for pig farms was made. The breed composition of the herd is shown. The feeding of young pigs of different age groups was analyzed. The processing of pig meat and the sale of products through its own trade network are highlighted. The bachelor's qualification work contains 48 pages, 7 tables, 13 figures, the list of used sources contains 24 itemsuk_UA
dc.description.abstractДідура Катерина Леонідівна. Аналіз технології виробництва свинини та її переробки в СП ТОВ «Нива Переяславщини» Київської області. Кваліфікаційна робота Дідури К. Л.. на тему: «Аналіз технології виробництва свинини та її переробки в СП ТОВ «Нива Переяславщини» Київської області» складається з таких розділів: вступ, огляд літератури, матеріали і методика виконання роботи, результати власних досліджень, економічна ефективність, висновки, пропозиції, список літератури. Метою написання бакалаврської роботи є детальний аналіз, стану технології виробництва свинини та переробки м’яса в умовах свинокомплексів групи компаній «Нива Переяславщини» Київської області. У роботі був проведений аналіз економічної діяльності аграрного підприємства. Проаналізовано власну сировинну базу для виробництва комбікормів. Зроблено аналіз обладнання для свинокомплексів. Показано породний склад поголів’я. Проаналізовано годівлю молодняку свиней різних вікових груп. Висвітлено переробку м’яса свиней та реалізацію продукції через власну торговельну мережу. Кваліфікаційна робота бакалавра містить 48 сторінок, 7 таблиць, 13 рисунків, список використаних джерел містить 24 найменувань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectсвині, комбікорм, продуктивність, раціон, годівляuk_UA
dc.subjectpigs, compound feed, productivity, ration, feeding.uk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва свинини та її переробки в СП ТОВ «Нива Переяславщини» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of pork production and processing in JV LLC "Niva Pereyaslavshchyna" of the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204 _D_Didura K.pdf430,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.