Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14408
Назва: Мотивація персоналу в умовах кризи (за матеріалами ТОВ «Український пекарний дім»)
Інші назви: Staff motivation in crisis conditions (based on the materials of "Ukrainian Bakery House" LLC)
Автори: Кряков, Владислав Володимирович
Kriakov, Vladyslav
Ключові слова: персонал, мотивація, кризові умови;personnel, motivation, crisis conditions
Дата публікації: лип-2025
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кряков В. В. Мотивація персоналу в умовах кризи (за матеріалами ТОВ «Український пекарний дім»): Кваліфікаційна робота бакалавра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту; наук. кер.: М. В. Вихор. - Біла Церква, 2025. - 40 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджені теоретико-методичні аспекти мотивації персоналу в умовах кризи. Розкриті практичні практичні підходи до мотивації персоналу в умовах кризи у ТОВ «Український пекарний дім». Обґрунтовано необхідність адаптації традиційних підходів до мотивації з урахуванням специфіки кризового періоду, включаючи посилення ролі нематеріальних стимулів та підтримки психологічного благополуччя співробітників.
Опис: Theoretical and methodological aspects of staff motivation in crisis conditions are studied. Practical approaches to staff motivation in crisis conditions at LLC "Ukrainian Bakery House" are revealed. The need to adapt traditional approaches to motivation taking into account the specifics of the crisis period is substantiated, including strengthening the role of non-material incentives and supporting the psychological well-being of employees.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14408
УДК: 005.32:005.334
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кряков Владислав Володимирович.pdf1,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.