Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14391
Title: | Формування кадрової політики підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-ФУД») |
Other Titles: | Formation of the enterprise personnel policy (based on the materials of "Silpo-FOOD" LLC) |
Authors: | Вареник, Тетяна Павлівна Varenyk, Tatyana |
Keywords: | управління персоналом, кадрова політика, організація, розвиток персоналу, ефективність, оцінка працівників;personnel management, personnel policy, organization, personnel development, efficiency, employee evaluation |
Issue Date: | Jul-2025 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Вареник Т. П. Формування кадрової політики підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-ФУД»): Кваліфікаційна робота бакалавра: (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: Б. В. Хахула, доцент. Біла Церква, 2025. 38 с. |
Abstract: | У роботі розкрито сутність та особливості кадрової політики підприємства, вивчені методичні підходи до її реалізації на підприємстві, стратегію управління персоналом, обґрунтовано організаційно-прикладні засади вдосконалення кадрової політики і стратегії управління персоналом підприємства з метою підвищення ефективності його діяльності. |
Description: | The work reveals the essence and features of the company's personnel policy, studied methodical approaches to its implementation at the company, the personnel management strategy, substantiated the organizational and practical principles of improving the company's personnel policy and personnel management strategy in order to increase the efficiency of its activities. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14391 |
metadata.dc.identifier.udc: | 005.95/.96 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вареник Тетяна Павлівна.pdf | 1,83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.