Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1428
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Hrebelnyk, Oksana | - |
dc.contributor.author | Пірова, Людмила Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Pirova, Lyudmila | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-26T18:13:25Z | - |
dc.date.available | 2018-10-26T18:13:25Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Гребельник О.П. Особливості ферментації молока кіз зааненської породи / О.П.Гребельник, Л.В.Пірова // Продовольча індустрія АПК .- 2014 .-№5 .- С. 22 – 26. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2308-4766 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1428 | - |
dc.description | Studied the processes fermentation of milk Saanen goats. Was revealed that the duration and the rate of fermentation phase in goat milk differs from that seen in cow milk. Been determined the quality of the finished yogurt. Detected optimal thermal mode of production of yogurt from goat milk | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено процеси ферментації молока кіз зааненської породи. Виявлено, що тривалість та швидкість протікання фаз ферментації у козиному молоці відрізняється від аналогічних параметрів у молоці корів.Визначено якість готових йогуртів. Встановлено оптимальний режим теплового оброблення при виробництві йогурту з молока кіз. Исследованы процессы ферментации молока коз зааненской породы. Обнаружено, что продолжительность и скорость протекания фаз ферментации в козьем молоке отличается от аналогичных параметров в молоке коров. Определено качество готовых йогуртов. Установлен оптимальный тепловой режим при производстве йогурта из молока коз. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУБіП України | uk_UA |
dc.subject | молоко кіз | uk_UA |
dc.subject | ферментація | uk_UA |
dc.subject | теплове оброблення | uk_UA |
dc.subject | органолептичні та фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | титрована кислотність | uk_UA |
dc.subject | ступінь синерезису | uk_UA |
dc.subject | goat milk | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.subject | heat treatment | uk_UA |
dc.subject | organoleptic and physico-chemical properties | uk_UA |
dc.subject | titratable acidity | uk_UA |
dc.subject | level of syneresis. | uk_UA |
dc.subject | молоко коз | uk_UA |
dc.subject | ферментация | uk_UA |
dc.subject | тепловая обработка | uk_UA |
dc.subject | органолептические и физико-химические показатели | uk_UA |
dc.subject | титруемая кислотность | uk_UA |
dc.subject | степень синерезиса | uk_UA |
dc.title | Особливості ферментації молока кіз зааненської породи | uk_UA |
dc.title.alternative | Fermentation of milk of goats Saanen | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.12’39:637.146.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osoblyvosti_fermentatsii.pdf | 578,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.