Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1428
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.contributor.authorПірова, Людмила Вікторівна-
dc.contributor.authorPirova, Lyudmila-
dc.date.accessioned2018-10-26T18:13:25Z-
dc.date.available2018-10-26T18:13:25Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationГребельник О.П. Особливості ферментації молока кіз зааненської породи / О.П.Гребельник, Л.В.Пірова // Продовольча індустрія АПК .- 2014 .-№5 .- С. 22 – 26.uk_UA
dc.identifier.issn2308-4766-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1428-
dc.descriptionStudied the processes fermentation of milk Saanen goats. Was revealed that the duration and the rate of fermentation phase in goat milk differs from that seen in cow milk. Been determined the quality of the finished yogurt. Detected optimal thermal mode of production of yogurt from goat milkuk_UA
dc.description.abstractДосліджено процеси ферментації молока кіз зааненської породи. Виявлено, що тривалість та швидкість протікання фаз ферментації у козиному молоці відрізняється від аналогічних параметрів у молоці корів.Визначено якість готових йогуртів. Встановлено оптимальний режим теплового оброблення при виробництві йогурту з молока кіз. Исследованы процессы ферментации молока коз зааненской породы. Обнаружено, что продолжительность и скорость протекания фаз ферментации в козьем молоке отличается от аналогичных параметров в молоке коров. Определено качество готовых йогуртов. Установлен оптимальный тепловой режим при производстве йогурта из молока коз.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУБіП Україниuk_UA
dc.subjectмолоко кізuk_UA
dc.subjectферментаціяuk_UA
dc.subjectтеплове обробленняuk_UA
dc.subjectорганолептичні та фізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectтитрована кислотністьuk_UA
dc.subjectступінь синерезисуuk_UA
dc.subjectgoat milkuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjectheat treatmentuk_UA
dc.subjectorganoleptic and physico-chemical propertiesuk_UA
dc.subjecttitratable acidityuk_UA
dc.subjectlevel of syneresis.uk_UA
dc.subjectмолоко козuk_UA
dc.subjectферментацияuk_UA
dc.subjectтепловая обработкаuk_UA
dc.subjectорганолептические и физико-химические показателиuk_UA
dc.subjectтитруемая кислотностьuk_UA
dc.subjectстепень синерезисаuk_UA
dc.titleОсобливості ферментації молока кіз зааненської породиuk_UA
dc.title.alternativeFermentation of milk of goats Saanenuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.12’39:637.146.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_fermentatsii.pdf578,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.