Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14222
Назва: Фізіологія і годівля тварин
Інші назви: Animal physiology and feeding
Автори: Соболєва, Світлана Василівна
Sobolieva, Svitlana
Титарьова, Олена Михайлівна
Tytariova, Olena
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Недашківський, Володимир Михайлович
Nedashkivskyi, Volodymyr
Бомко, Віталій Семенович
Bomko, Vitalii
Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Oleksandr
Бабенко, Сергій Петрович
Babenko, Serhii
Сломчинський, Михайло Миколайович
Slomchynskyi, Mykhailo
Чернявський, Олександр Олександрович
Cherniavskyi, Oleksandr
Ключові слова: годівля тварин;animal feeding;живлення;nutrition;фізіологія тварин;animal physiology
Дата публікації: 2025
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації з дисципліни «Фізіологія і годівля тварин» для виконання самостійної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» / С. В. Соболєва , О. М. Титарьова, О. А. Кузьменко та ін. - Біла Церква, 2025 . - 35 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації спрямовані на поглиблення знань студентів щодо основних фізіологічних процесів, які відбуваються в організмі сільськогосподарських тварин, а також принципів раціональної годівлі з урахуванням їхнього виду, віку, продуктивності та біологічних особливостей. У методичних вказівках подано всі необхідні матеріали, спрямовані на розвиток аналітичного мислення й навичок практичного застосування набутих знань. Рекомендації можуть бути використані як у межах аудиторної, так і позааудиторної підготовки. Посібник сприяє формуванню у здобувачів фахової компетентності, необхідної для подальшої професійної діяльності у галузі біотехнології, тваринництва та аграрної науки.
Опис: The methodological recommendations are aimed at deepening students' knowledge of the main physiological processes that occur in the body of farm animals, as well as the principles of rational feeding, taking into account their species, age, productivity and biological characteristics. The methodological instructions provide all the necessary materials aimed at developing analytical thinking and skills for practical application of acquired knowledge. The recommendations can be used both within the classroom and extracurricular training. The manual contributes to the formation of professional competence in applicants necessary for further professional activity in the field of biotechnology, animal husbandry and agricultural science.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14222
УДК: 636.084:612(075.4)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
phisiolohiia_i_hodivlia_tvaryn.pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.