Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14133
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанченко, Тарас Валентинович-
dc.contributor.authorPanchenko, Taras-
dc.contributor.authorГрабовський, Микола Борисович-
dc.contributor.authorGrabovskyi, Mykola-
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorKozak, Kachan-
dc.contributor.authorКачан, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorKachan, Lesya-
dc.date.accessioned2025-05-29T10:40:26Z-
dc.date.available2025-05-29T10:40:26Z-
dc.date.issued2024-11-27-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14133-
dc.descriptionВплив мікродобрив та сульфату амонію на якісні показники гороху / Т.В Панченко, М.Б. Грабовський, Л.А. Козак, Л.М. Качан // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Поліські наукові читання - 2024» 27-29 листопада 2024 року. - Чернігів. 2024. - С. 126-129.uk_UA
dc.description.abstractМетою досліджень було вивчення впливу мікродобрив та сульфату амонію на вміст каротину та білку в зеленій масі та зерні гороху. Встановлено, що на варіантах з застосуванням мікродобрив та сульфату амонію відмічено збільшення вмісту каротину у зеленій масі гороху в межах 35,6–57,1% і вмісту білку на 2,1–3,5%. а у зерні на 1,5–2,1 %, порівняно з контролем. The aim of the research was to study the effect of microfertilizers and ammonium sulfate on the content of carotene and protein in green mass and grain of peas. It was found that the variants with the use of microfertilizers and ammonium sulfate showed an increase in the content of carotene in green mass of peas within 35.6–57.1% and the content of protein by 2.1–3.5%. and in grain by 1.5–2.1%, compared with the control.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Українаuk_UA
dc.subjectгорохuk_UA
dc.subjectpeasuk_UA
dc.subjectмікродобриваuk_UA
dc.subjectmicronutrientsuk_UA
dc.subjectсульфату амоніюuk_UA
dc.subjectammonium sulfateuk_UA
dc.subjectкаротинuk_UA
dc.subjectcaroteneuk_UA
dc.subjectбілокuk_UA
dc.subjectproteinuk_UA
dc.subjectмаса листяuk_UA
dc.subjectmass of leavesuk_UA
dc.titleВплив мікродобрив та сульфату амонію на якісні показники горохуuk_UA
dc.title.alternativeThe effect of microfertilizers and ammonium sulfate on the quality indicators of peasuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc-uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези_Поліські наукові читання-2024.pdf1,62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.