Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14133
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панченко, Тарас Валентинович | - |
dc.contributor.author | Panchenko, Taras | - |
dc.contributor.author | Грабовський, Микола Борисович | - |
dc.contributor.author | Grabovskyi, Mykola | - |
dc.contributor.author | Козак, Леонід Андрійович | - |
dc.contributor.author | Kozak, Kachan | - |
dc.contributor.author | Качан, Леся Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Kachan, Lesya | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-29T10:40:26Z | - |
dc.date.available | 2025-05-29T10:40:26Z | - |
dc.date.issued | 2024-11-27 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14133 | - |
dc.description | Вплив мікродобрив та сульфату амонію на якісні показники гороху / Т.В Панченко, М.Б. Грабовський, Л.А. Козак, Л.М. Качан // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Поліські наукові читання - 2024» 27-29 листопада 2024 року. - Чернігів. 2024. - С. 126-129. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою досліджень було вивчення впливу мікродобрив та сульфату амонію на вміст каротину та білку в зеленій масі та зерні гороху. Встановлено, що на варіантах з застосуванням мікродобрив та сульфату амонію відмічено збільшення вмісту каротину у зеленій масі гороху в межах 35,6–57,1% і вмісту білку на 2,1–3,5%. а у зерні на 1,5–2,1 %, порівняно з контролем. The aim of the research was to study the effect of microfertilizers and ammonium sulfate on the content of carotene and protein in green mass and grain of peas. It was found that the variants with the use of microfertilizers and ammonium sulfate showed an increase in the content of carotene in green mass of peas within 35.6–57.1% and the content of protein by 2.1–3.5%. and in grain by 1.5–2.1%, compared with the control. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Україна | uk_UA |
dc.subject | горох | uk_UA |
dc.subject | peas | uk_UA |
dc.subject | мікродобрива | uk_UA |
dc.subject | micronutrients | uk_UA |
dc.subject | сульфату амонію | uk_UA |
dc.subject | ammonium sulfate | uk_UA |
dc.subject | каротин | uk_UA |
dc.subject | carotene | uk_UA |
dc.subject | білок | uk_UA |
dc.subject | protein | uk_UA |
dc.subject | маса листя | uk_UA |
dc.subject | mass of leaves | uk_UA |
dc.title | Вплив мікродобрив та сульфату амонію на якісні показники гороху | uk_UA |
dc.title.alternative | The effect of microfertilizers and ammonium sulfate on the quality indicators of peas | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | - | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези_Поліські наукові читання-2024.pdf | 1,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.