Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14101
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮшко, Яна Олегівна-
dc.contributor.authorYushko, Yana-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.date.accessioned2025-05-21T11:59:50Z-
dc.date.available2025-05-21T11:59:50Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЮшко Я. О. Антибактеріальні та імунні компоненти молока: сучасні уявлення та біотехнологічний потенціал / Я. О. Юшко, С. І. Цехмістренко // Молодь - аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 23 квітня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. – С. 56–58.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14101-
dc.descriptionThe article describes the main antibacterial and immune components of milk, in particular lysozyme, lactoferrin, immunoglobulins, oligosaccharides and enzymes of the peroxidase system. The importance of biotechnological research and the prospects for the use of milk bioactive substances in medicine and the food industry are emphasised.uk_UA
dc.description.abstractОхарактеризовано основні антибактеріальні та імунні компоненти молока, зокрема лізоцим, лактоферин, імуноглобуліни, олігосахариди та ферменти пероксидазної системи. Підкреслено значення біотехнологічних досліджень і перспективу використання біоактивних речовин молока у медицині та харчовій промисловості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectлізоцимuk_UA
dc.subjectlysozymeuk_UA
dc.subjectлактоферинuk_UA
dc.subjectlactoferrinuk_UA
dc.subjectімуноглобуліниuk_UA
dc.subjectimmunoglobulinsuk_UA
dc.subjectолігосахаридиuk_UA
dc.subjectoligosaccharidesuk_UA
dc.subjectбіотехнологіїuk_UA
dc.subjectbiotechnologyuk_UA
dc.subjectпероксидазна системаuk_UA
dc.subjectperoxidase systemuk_UA
dc.titleАнтибактеріальні та імунні компоненти молока: сучасні уявлення та біотехнологічний потенціалuk_UA
dc.title.alternativeAntibacterial and immune components of milk: modern concepts and biotechnological potentialuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.12:579.8:602.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
antybakterialni_ta_imunni_komponenty.pdf635,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.