Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14101
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юшко, Яна Олегівна | - |
dc.contributor.author | Yushko, Yana | - |
dc.contributor.author | Цехмістренко, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-21T11:59:50Z | - |
dc.date.available | 2025-05-21T11:59:50Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Юшко Я. О. Антибактеріальні та імунні компоненти молока: сучасні уявлення та біотехнологічний потенціал / Я. О. Юшко, С. І. Цехмістренко // Молодь - аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 23 квітня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. – С. 56–58. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14101 | - |
dc.description | The article describes the main antibacterial and immune components of milk, in particular lysozyme, lactoferrin, immunoglobulins, oligosaccharides and enzymes of the peroxidase system. The importance of biotechnological research and the prospects for the use of milk bioactive substances in medicine and the food industry are emphasised. | uk_UA |
dc.description.abstract | Охарактеризовано основні антибактеріальні та імунні компоненти молока, зокрема лізоцим, лактоферин, імуноглобуліни, олігосахариди та ферменти пероксидазної системи. Підкреслено значення біотехнологічних досліджень і перспективу використання біоактивних речовин молока у медицині та харчовій промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | лізоцим | uk_UA |
dc.subject | lysozyme | uk_UA |
dc.subject | лактоферин | uk_UA |
dc.subject | lactoferrin | uk_UA |
dc.subject | імуноглобуліни | uk_UA |
dc.subject | immunoglobulins | uk_UA |
dc.subject | олігосахариди | uk_UA |
dc.subject | oligosaccharides | uk_UA |
dc.subject | біотехнології | uk_UA |
dc.subject | biotechnology | uk_UA |
dc.subject | пероксидазна система | uk_UA |
dc.subject | peroxidase system | uk_UA |
dc.title | Антибактеріальні та імунні компоненти молока: сучасні уявлення та біотехнологічний потенціал | uk_UA |
dc.title.alternative | Antibacterial and immune components of milk: modern concepts and biotechnological potential | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.12:579.8:602.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
antybakterialni_ta_imunni_komponenty.pdf | 635,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.