Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13719| Title: | Аналіз та перспективи світового виробництва риби |
| Other Titles: | Analiz ta perspektyvy svitovoho vyrobnytstva ryby |
| Authors: | Гембік, Валентина Олександрівна Hembik, Valentyna Гембік, Анастасія Олександрівна Hembik, Anastasiia |
| Keywords: | світове рибальство;svitove rybalstvo;аквакультура;akvakultura;водні ресурси;vodni resursy;світове виробництво риби;svitove vyrobnytstvo ryby |
| Issue Date: | 24-Apr-2024 |
| Publisher: | БНАУ |
| Citation: | Гембік В.О. Аналіз та перспективи світового виробництва риби / В.О.Гембік // Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку : матеріали IX Всеукр. наук.-практ. конф., (БНАУ, 24 квітня 2024р.).- Біла Церква, 2024.- С. 20-21 |
| Abstract: | Досліджено світові тенденції розвитку аквакультури як не лише додаткового джерела сталого продовольчого забезпечення населення, а й важливого елемента сучасних екологічно збалансованих агропродовольчих систем. Встановлено, що підвищується значення аквакультури, яка нині формує у світі фактично близько половини загального надходження рибної продукції від використання усіх видів водних біоресурсів. |
| Description: | Doslidzheno svitovi tendentsii rozvytku akvakultury yak ne lyshe dodatkovoho dzherela staloho prodovolchoho zabezpechennia naselennia, a y vazhlyvoho elementa suchasnykh ekolohichno zbalansovanykh ahroprodovolchykh system. Vstanovleno, shcho pidvyshchuietsia znachennia akvakultury, yaka nyni formuie u sviti faktychno blyzko polovyny zahalnoho nadkhodzhennia rybnoi produktsii vid vykorystannia usikh vydiv vodnykh bioresursiv. |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13719 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 639.2/.3(100)-044.337(043.2) |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| analiz_ta_perspektyvy_svitovoho_vyrobnytstva_ryby.pdf | 102,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.