Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13700
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВерещак, Ілля Олегович-
dc.contributor.authorVereshchak, Illia-
dc.date.accessioned2025-03-04T09:06:35Z-
dc.date.available2025-03-04T09:06:35Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13700-
dc.descriptionВерещак І.О. Особливості формування елементів продуктивності головного колоса сортів пшениці м’якої озимої лісостепового екотипу в умовах дослідного поля науково-виробничого центру Білоцерківського НАУ: кваліфікаційна робота магістра (201 Агрономія). Науковий керівник Сидорова І.М. - БНАУ. - Біла Церква, 2024. - 51 с.uk_UA
dc.description.abstractДослідження проводились впродовж 2022–2024 роках, в умовах дослідного поля науково-виробничого центру Білоцерківського національного аграрного університету. Як матеріал досліджень були використані сорти пшениці м’якої озимої лісостепового екотипу Квітка полів, Зорепад білоцерківський, Калинова, Лісова пісня. Дослідження проводили згідно загальноприйнятих методик, попередником слугувала гірчиця на зерно. В результаті проведених досліджень виділили сорти пшениці м’якої озимої за високими показниками продуктивності головного колоса та використовуються нами в селекційному процесі, для створення вихідного матеріалу пшениці м’якої озимої з високими показниками продуктивності. The research was conducted during 2022–2024 in the experimental field of the Research and Production Center of Bila Tserkva National Agrarian University. The research material used was soft winter wheat varieties of the forest-steppe ecotype Kvitka Poliv, Zorepad Bilotserkivskyi, Kalynova, Lisova Pisnia. The research was conducted according to generally accepted methods, with mustard for grain as a precursor. As a result of the research, we have identified varieties of soft winter wheat with high productivity of the main spike and used them in the breeding process to create the starting material of soft winter wheat with high productivity.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпшениця м’яка озима; soft winter wheatuk_UA
dc.subjectгенотип; varietyuk_UA
dc.subjectдовжина колоса; spike lengthuk_UA
dc.subjectкількість колосків; number of spikeletsuk_UA
dc.subjectкількість зерен; number of grainsuk_UA
dc.subjectмаса зерна; grain weightuk_UA
dc.subjectмаса 1000 зерен; weight of 1000 grainsuk_UA
dc.titleОсобливості формування елементів продуктивності головного колоса сортів пшениці м’якої озимої лісостепового екотипу в умовах дослідного поля науково-виробничого центру Білоцерківського НАУuk_UA
dc.title.alternativePeculiarities of formation of productivity elements of the main ear of soft winter wheat varieties of the forest-steppe ecotype in the experimental field of the research and production center of Bila Tserkva NAU.uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_formuvannia.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.