Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13604
Назва: Перетравність поживних речовин молодняком гусей залежно від вмісту літію у комбікормах
Інші назви: Nutrient digestibility by goslings depending on the lithium content in feed
Автори: Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Оlexander
Соболєва, Світлана Василівна
Sobolievа, Svitlana
Ключові слова: молодняк гусей;goslings;комбікорм;compound feed;літій;lithium;доза;dose;поживні речовини;nutrients;перетравність;digestibility
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Соболєв О. І. Перетравність поживних речовин молодняком гусей залежно від вмісту літію у комбікормах / О. І. Соболєв, С. В. Соболєва // Біоінтенсивні та SMART-технології у тваринництві : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників та молодих науковців (Одеса, 29–30 червня 2023 р.). – Одеса, 2023. – С. 101–104.
Короткий огляд (реферат): Усі дози введення Літію в комбікорми, які випробовувалися, у цілому позитивно вплинули на процеси травлення в організмі молодняку гусей, але ефективність їх виявилася різною. За ступенем перетравності поживних речовин корму, вигідно відрізнялися від своїх аналогів із контрольної та інших дослідних груп, гусенята, яким у комбікорми вводили добавку Літію у дозі 0,15 мг/кг.
Опис: All doses of Lithium in feed tested had a positive effect on the digestive processes in the body of young geese, but their effectiveness was different. In terms of the degree of digestibility of feed nutrients, goslings that were supplemented with Lithium at a dose of 0.15 mg/kg were favorably different from their counterparts from the control and other experimental groups.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13604
УДК: 636.598.082.35/.085.2/.087.7:661.691
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
peretravnist_pozhyvnykh_rechovyn.pdf171,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.