Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1355
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозінський, Микола Владиславович-
dc.contributor.authorLozinsky, Nikolay-
dc.contributor.authorУстинова, Галина Леонідівна-
dc.contributor.authorUstinova, Halina-
dc.contributor.authorСінельник, Олександра Олександрівна-
dc.contributor.authorSinelnyk, Oleksandra-
dc.date.accessioned2018-10-17T09:48:52Z-
dc.date.available2018-10-17T09:48:52Z-
dc.date.issued2018-02-
dc.identifier.citationЛозінський М.В. Оцінка зимостійкості баатьківських форм пшениці мякої різних груп стиглості / М.В. Лозінський, Г.Л. Устинова, О.О. Сінельник // Сучасні проблеми ведення сільського господарства та підготовкка фахівців аграрного профілю: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, Біла Церква, 15 лютого 2018р. - Біла Церква: БНАУ, 2018. - С.27-28.-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1355-
dc.descriptionWinter wheat (T. aestivum L.) is the main food crop of Ukraine. The potential yield of modern varieties of soft winter wheat reaches 10.0-14.1 t / ha and more. However, when they are introduced into production, the genetic potential of a variety is not fully realized. Approaching the maximum realization of the yield potential is provided by the genotype only when it has high adaptive properties to adverse environmental factors.uk_UA
dc.description.abstractПшениця озима (T. aestivum L.) – головна продовольча культура України. Потенційна врожайність сучасних сортів пшениці м’якої озимої досягає 10,0-14,1 т/га і більше. Однак при впровадженні їх у виробництво генетичний потенціал сорту реалізується не повністю. Наближена до максимальної реалізація потенціалу врожайності забезпечується генотипом лише при наявності в нього високих адаптивних властивостей до несприятливих чинників довкілля.Пшеница озимая (T. aestivum L.) - главная продовольственная культура Украины. Потенциальная урожайность современных сортов пшеницы мягкой озимой достигает 10,0-14,1 т / га и более. Однако при внедрении их в производство генетический потенциал сорта реализуется не полностью. Приближена к максимальной реализация потенциала урожайности обеспечивается генотипом только при наличии у него высоких адаптивных свойств к неблагоприятным факторам окружающей среды.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університuk_UA
dc.subjectзимостійкістьuk_UA
dc.subjectпшениця озимаuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectбатьківські формиuk_UA
dc.subjectгрупи стиглостіuk_UA
dc.subjectзимостойкостьuk_UA
dc.subjectпшеница озимаяuk_UA
dc.subjectродительские формыuk_UA
dc.subjectгруппы спелостиuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectwinter hardinessuk_UA
dc.subjectwinter wheatuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectparental formsuk_UA
dc.subjectripeness groupsuk_UA
dc.titleОцінка зимостійкості батьківських форм пшениці м’якої озимої різних груп стиглостіuk_UA
dc.title.alternativeОценка зимостойкости родительских форм пшеницы мягкой озимой различных групп спелостиuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of winter hardiness of parent wheat forms of soft winter of various groups of ripenessuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc631.526.322/.529:633.111 «324»uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
otsinka zymostiikosti.pdf137,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.