Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1355
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лозінський, Микола Владиславович | - |
dc.contributor.author | Lozinsky, Nikolay | - |
dc.contributor.author | Устинова, Галина Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Ustinova, Halina | - |
dc.contributor.author | Сінельник, Олександра Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Sinelnyk, Oleksandra | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-17T09:48:52Z | - |
dc.date.available | 2018-10-17T09:48:52Z | - |
dc.date.issued | 2018-02 | - |
dc.identifier.citation | Лозінський М.В. Оцінка зимостійкості баатьківських форм пшениці мякої різних груп стиглості / М.В. Лозінський, Г.Л. Устинова, О.О. Сінельник // Сучасні проблеми ведення сільського господарства та підготовкка фахівців аграрного профілю: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, Біла Церква, 15 лютого 2018р. - Біла Церква: БНАУ, 2018. - С.27-28. | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1355 | - |
dc.description | Winter wheat (T. aestivum L.) is the main food crop of Ukraine. The potential yield of modern varieties of soft winter wheat reaches 10.0-14.1 t / ha and more. However, when they are introduced into production, the genetic potential of a variety is not fully realized. Approaching the maximum realization of the yield potential is provided by the genotype only when it has high adaptive properties to adverse environmental factors. | uk_UA |
dc.description.abstract | Пшениця озима (T. aestivum L.) – головна продовольча культура України. Потенційна врожайність сучасних сортів пшениці м’якої озимої досягає 10,0-14,1 т/га і більше. Однак при впровадженні їх у виробництво генетичний потенціал сорту реалізується не повністю. Наближена до максимальної реалізація потенціалу врожайності забезпечується генотипом лише при наявності в нього високих адаптивних властивостей до несприятливих чинників довкілля.Пшеница озимая (T. aestivum L.) - главная продовольственная культура Украины. Потенциальная урожайность современных сортов пшеницы мягкой озимой достигает 10,0-14,1 т / га и более. Однако при внедрении их в производство генетический потенциал сорта реализуется не полностью. Приближена к максимальной реализация потенциала урожайности обеспечивается генотипом только при наличии у него высоких адаптивных свойств к неблагоприятным факторам окружающей среды. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університ | uk_UA |
dc.subject | зимостійкість | uk_UA |
dc.subject | пшениця озима | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | батьківські форми | uk_UA |
dc.subject | групи стиглості | uk_UA |
dc.subject | зимостойкость | uk_UA |
dc.subject | пшеница озимая | uk_UA |
dc.subject | родительские формы | uk_UA |
dc.subject | группы спелости | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | winter hardiness | uk_UA |
dc.subject | winter wheat | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | parental forms | uk_UA |
dc.subject | ripeness groups | uk_UA |
dc.title | Оцінка зимостійкості батьківських форм пшениці м’якої озимої різних груп стиглості | uk_UA |
dc.title.alternative | Оценка зимостойкости родительских форм пшеницы мягкой озимой различных групп спелости | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluation of winter hardiness of parent wheat forms of soft winter of various groups of ripeness | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 631.526.322/.529:633.111 «324» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
otsinka zymostiikosti.pdf | 137,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.