Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13548
Назва: Контроль безпечності та якості меду і апіпродуктів
Інші назви: Control of the safety and quality of honey and bee products
Автори: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Кравченко, Ірина Миколаївна
Kravchenko, Iryna
Бартків, Лариса Григорівна
Bartkiv, Larysa
Тимошенко, Ольга Василівна
Tymoshenko, Olha
Гут, Тарас Павлович
Hut, Taras
Курмаш, Анна Михайлівна
Kurmash, Anna
Довбиш, Вікторія Віталіївна
Dovbysh, Viktoriia
Лісіна, Ганна Василівна
Lisina, Hanna
Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Ключові слова: мед;безпечність;якість;державний контроль харчових продуктів тваринного походження;апіпродукти;ветеринарна-санітарна експертиза меду;honey;safety;quality;state control of food products of animal origin;apiproducts;veterinary and sanitary examination of honey
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Контроль безпечності та якості меду і апіпродуктів: монографія / Н.М. Богатко, І.М. Кравченко, Л.Г. Бартків та ін. - Біла Церква, 2023. - 160 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії висвітлені основні питання, які слід враховувати державним ветеринарним інспекторам та державним інспекторам, до службових обов’язків яких належить здійснення заходів державного контролю харчових продуктів тваринного походження, офіційним ветеринарним лікарям, які виконують окремі заходи державного контролю на визначеній потужності, а також лікарям ветсанекспертам відділів ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках та у випробувальних державних лабораторіях Держпродспоживслужби за дотримання законодавства про харчові продукти (основних положень вітчизняних та міжнародних нормативних документів) щодо вимог контролю безпечності та якості меду та апіпродуктів за їх виробництва, зберігання та обігу. Монографія буде корисною для здобувачів другого рівня освіти ступеню «Магістр» за спеціальностю «Ветеринарна медицина» галузі знань 21 «Ветеринарія», а також для слухачів Інституту післядипломного навчання керівників та спеціалістів ветеринарної медицини, ветеринарно-санітарним експертам, судово-ветеринарним експертам.
Опис: The monograph highlights the main issues that should be taken into account by state veterinary inspectors and state inspectors whose duties include carrying out state control measures for food products of animal origin, official veterinarians who carry out certain state control measures at a certain capacity, as well as veterinary experts of veterinary and sanitary examination departments at agri-food markets and in state testing laboratories of the State Service for the Supervision of Food Safety and Consumer Protection for compliance with food legislation (the main provisions of domestic and international regulatory documents) regarding the requirements for controlling the safety and quality of honey and bee by-products during their production, storage and circulation. The monograph will be useful for applicants for the second level of education, the "Master's" degree, in the specialty "Veterinary Medicine" of the field of knowledge 21 "Veterinary Science", as well as for students of the Institute of Postgraduate Training for Managers and Specialists of Veterinary Medicine, Veterinary and Sanitary Experts, and Forensic Veterinary Experts.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13548
УДК: 619:614.31:638.162.17
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_bezpechnosti.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.