Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13463
Назва: | Спосіб підвищення інтенсивності росту свиней |
Інші назви: | Method for increasing the growth rate of pigs |
Автори: | Кузьменко, Оксана Анатоліївна Kuzmenko, Oksana Титарьова, Олена Михайлівна Tytariova, Olena Косяненко, Сергій Михайлович Kosyanenko, Sergii |
Ключові слова: | кормові добавки;feed additives;комбікорм;compound feed;поросята;piglets;свині;pig;Агрімос;Agrimos;Saccharomyces cerevisiae;Saccharomyces cerevisiae |
Дата публікації: | 1-січ-2025 |
Бібліографічний опис: | Кузьменко О.А. Спосіб підвищення інтенсивності росту свиней: патент на корисну модель 158096 Україна : А23К 20/00 / О. А. Кузьменко, О. М. Титарьова, С. М. Косяненко . -№ u 2024 00953. - заявл. 26.02.202. - опубл. 01.01.2025, Бюл. № 1 .- 4 с. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб підвищення інтенсивності росту свиней віком 5-90 діб, що полягає у годівлі їх повнораціонним комбікормом, який відрізняється тим, що до комбікорму уводять кормову добавку Агрімос, що являє собою комбінацію маннанолігосахаридів (МОС) та Р-(1,3 та 1,6)-полі-0-глюканів, екстрагованих з клітинних стінок дріжджів спеціально підібраного штаму Saccharomyces cerevisiae у кількості 0,5-1,0 кг/т. |
Опис: | A method for increasing the growth rate of pigs aged 5-90 days, consisting in feeding them with complete mixed feed, characterized in that the feed additive Agrimos is introduced into the mixed feed, which is a combination of mannan-oligosaccharides (MOS) and P-(1,3 and 1,6)-poly-0-glucans extracted from the cell walls of yeast of a specially selected strain of Saccharomyces cerevisiae in an amount of 0.5-1.0 kg/t. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13463 |
УДК: | 636.4.03 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sposib_pidvyschennia.pdf | 1,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.