Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13456
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, Максим Віталійович-
dc.contributor.authorShevchenko, Maksym-
dc.contributor.authorПантелеєнко, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorPanteleienko, Olga-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorАндрійчук, Андрій Віталійович-
dc.contributor.authorAndriychuk, Andriy-
dc.contributor.authorЦаренко, Тарас Михайлович-
dc.contributor.authorTsarenko, Taras-
dc.date.accessioned2025-01-30T07:54:10Z-
dc.date.available2025-01-30T07:54:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВикористання хромогенного середовища CHROMagar Orientation для визначення КМАФАнМ у дослідженні змивів: підвищення ефективності мікробіологічного контролю / М.В. Шевченко, О.В. Пантелеєнко, Н.М. Богатко та ін. // Міжнар. наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток вет. медицини» (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.84-86.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13456-
dc.descriptionThe study explores the potential of applying chromogenic media, specifically CHROMagar Orientation, for analyzing swab samples from production surfaces in the food industry. Key aspects of the method and its impact on the speed and efficiency of detecting microorganisms in the context of ensuring food safety and production hygiene are discussed.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено можливості застосування хромогенних середовищ, зокрема CHROMagar Orientation, для аналізу змивів з виробничих поверхонь у харчовій промисловості. Розглянуто ключові аспекти методу та його вплив на швидкість і ефективність виявлення мікроорганізмів у контексті забезпечення безпеки харчових продуктів та гігієни виробничих середовищ.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectхромогенні середовищаuk_UA
dc.subjectCHROMagar Orientationuk_UA
dc.subjectмікробіологічний аналізuk_UA
dc.subjectхарчова безпекаuk_UA
dc.subjectвиробнича гігієнаuk_UA
dc.subjectзмивиuk_UA
dc.subjectchromogenic mediauk_UA
dc.subjectmicrobiological analysisuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.subjectproduction hygieneuk_UA
dc.subjectswabsuk_UA
dc.titleВикористання хромогенного середовища CHROMagar Orientation для визначення КМАФАнМ у дослідженні змивів: підвищення ефективності мікробіологічного контролюuk_UA
dc.title.alternativeUse of chromogenic medium CHROMagar Orientation for determination of apc (aerobic plate count) in swab testing: enhancing the efficiency of microbiological controluk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.8/.9:614.31uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannja_hromogennogo.pdf604,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.