Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13401
Title: | Удосконалення системи мотивації персоналу (за матеріалами ТОВ «Фастівка») |
Other Titles: | Improvement of the staff motivation system (based on the materials of “Fastivka” LLC) |
Authors: | Степаненко, Вероніка Володимирівна Stepanenko, Veronika |
Keywords: | управління персоналом, мотивація, мотиватори, методи мотивації, ефективність мотивації;personnel management, motivation, motivators, methods of motivation, effectiveness of motivation |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Степаненко В. В. Удосконалення системи мотивації персоналу (за матеріалами ТОВ «Фастівка») : Кваліфікаційна робота бакалавра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: Б. В. Хахула, доцент. - Біла Церква, 2024. - 52 с. |
Abstract: | У роботі розкрито сутність та особливості системи мотивації персоналу підприємства, вивчені методичні підходи до питання аналізу ефективності різних методів мотивації персоналу на підприємстві, обґрунтовано організаційно-прикладні засади вдосконалення системи мотивації персоналу підприємства з метою підвищення ефективності його діяльності. |
Description: | The work revealed the essence and features of the company's personnel motivation system, studied methodological approaches to the issue of analyzing the effectiveness of various methods of personnel motivation at the company, substantiated the organizational and practical principles of improving the company's personnel motivation system in order to increase the efficiency of its activities. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13401 |
metadata.dc.identifier.udc: | 005.95/.96:331.101.3(477) |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Степаненко.pdf | 852,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.