Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13244
Назва: Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Сухоліське» та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»
Інші назви: Analysis of milk production technology at Sukholiske LLC and its processing at Belotserkivskyi molochnyi kombinat LLC
Автори: Петренко, Вадим Олексійович
Petrenko, Vadym
Сломчинський, Михайло Миколайович
Slomchynskyi, Mykhailo
Ключові слова: дійні корови;dairy cows;раціон годівлі;feeding ration;рівень годівлі;feeding level;поживні речовини;nutrients;норма годівлі;feeding rate;cередньодобові надої молока;average daily milk yield
Дата публікації: 24-кві-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Петренко В.О. Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Сухоліське» та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» /В.О. Петренко, М.М. Сломчинський // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 45-46.
Короткий огляд (реферат): За виконання роботи досліджено існуючу технологію виробництва молока у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Сухоліське» Білоцерківського району Київської області та його подальшої переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»
Опис: During the work, the existing technology of milk production in the Limited Liability Company "Sukholiske" of the Bila Tserkva district of the Kyiv region and its further processing in the LLC "Bilotserkivskyi molochnyi kombinat" was investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13244
УДК: 636.2.033:637.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_tekhnol_vyrob.pdf496,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.