Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13239
Назва: Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в СТОВ «КОРСУНЬ» та його переробки в ТОВ «БМК» Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of milk production technology in KORSUN LLC and its processing in BMK LLC, Kyiv region
Автори: Кісєєва, Дарія Володимирівна
Kisieieva, Daria
Ключові слова: голштинська порода;Holstein;відтворна здатність;reproductive capacity;молочна продуктивність;milk productivity
Дата публікації: гру-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний універстет
Бібліографічний опис: Кісєєва Д. В. Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в СТОВ «КОРСУНЬ» та його переробки в ТОВ «БМК» Київської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. Н.І. Клопенко, доцент. - Біла Церква, 2024. 53 с.
Короткий огляд (реферат): Для проведення аналізу та удосконалення технології виробництва мо лока в СТОВ «КОРСУНЬ» та його переробки в ТОВ «БМК» Київської області необхідно враховувати кілька ключових аспектів: виробничі процеси, ефективність управління, якість продукції та використання сучасних технологій. В кваліфікаційній роботі було проаналізовано діяльність СТОВ «КОРСУНЬ», а саме голштинську породу корів . Було проаналізована молочна продуктивність, відтворна здатність, екстер'єр великої рогатої худоби та економічні показники підприємства. Також проаналізувала подальшу переробку молока на ТОВ «БМК» Ки- ївської області та описано виробництво айрану. Дана ферма спеціалізується на виробництві молока. Аналіз продуктив- ності корів даного стада за останню закінчену лактацію показав, що надій в середньому становить 10216 кг молока з відсотком жиру 3,68 і 3,3 білка в молоці. Найвищі надої мають корови з третьою і вище лактацією - 8254 кг. Кваліфікаційна робота магістра містить 53 сторінок, 9 таблиць, 13 рисунів, список використаних джерел із 48 найменувань.
Опис: In order to analyze and improve the technology of milk production at KORSUN LLC and its processing at BMK LLC in Kyiv region, several key aspects must be taken into account: production processes, management efficiency, product quality and the use of modern technologies. The qualification work analyzed the activities of KORSUN LLC, namely the Holstein cow breed. It analyzed milk productivity, reproductive capacity, cattle exterior and economic performance of the enterprise. It was also analyzed the further processing of milk at BMK LLC in the Kyiv regon and described the ayran producton. This farm specializes in milk production. The analysis of the productivity of cows in this herd for the last completed lactation showed that the average milk yield is 10216 kg of milk with a percentage of fat of 3.68 and 3.3 protein in milk. Cows with the third and higher lactation have the highest milk yields - 8254 kg. The master's thesis consists of 53 pages, 9 tables, 13 figures, and a list of 48 references.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13239
УДК: 637.12
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyrobnytstva_i_pererobky_moloka.pdf733,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.