Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13179
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБобось, Ірина Макарівна-
dc.contributor.authorBobos, Irina-
dc.contributor.authorСич, Зеновій Деонизович-
dc.contributor.authorSych, Zenovii-
dc.contributor.authorКомар, Олесандр Олександрович-
dc.contributor.authorKomar, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-12-25T10:33:16Z-
dc.date.available2024-12-25T10:33:16Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБобось І. М. Вігна спаржева: вихідний колекційний матеріал і технології вирощування: монографія / Сич З. Д., Комар О. О. – Київ: «ЦП «Компринт», 2023. – 223 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-8269-78-4-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13179-
dc.descriptionThe monograph presents the features of growth and development and prospects cultivation of vigna asparagus (vegetable), which can become a source of valuable food products. Anatomical and morphological signs of the species, biological ones are described peculiarities and technological principles of growing cowpea asparagus. The authors summarized the cultivation experience and presented the results of their own research.The results of the comprehensive evaluation of the main varieties are given economic value indicators. The impact of technology techniques has been revealed cultivation (sowing dates. plant density. microfertilizers) on important technological and biochemical indicators. which will increase productivity and value of finished products.uk_UA
dc.description.abstractУ монографії представлено особливості росту і розвитку та перспективи вирощування вігни спаржевої (овочевої), яка може стати джерелом цінних продуктів харчування. Описано анатомо-морфологічні ознаки виду, біологічні особливості та технологічні принципи вирощування вігни спаржевої. Автори узагальнили досвід вирощування та подали результати власних досліджень. Наведено результати комплексної оцінки сортів за основними господарсько-цінними показниками. Виявлено вплив прийомів технології вирощування (термінів сівби. густоти рослин. мікродобрив) на важливі технологічні та біохімічні показники. що дозволить підвищити урожайність та цінність готової продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЦП "Компринт"uk_UA
dc.subjectвігна спаржеваuk_UA
dc.subjectвігна спаржеваuk_UA
dc.subjectveal asparagusuk_UA
dc.subjectveal asparagusuk_UA
dc.subjectколекційний матеріал вігни спаржевоїuk_UA
dc.subjectколекційний матеріал вігни спаржевоїuk_UA
dc.subjectcollection material of vigna asparagusuk_UA
dc.subjectcollection material of vigna asparagusuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectsortuk_UA
dc.subjectsortuk_UA
dc.subjectгібридиuk_UA
dc.subjectгібридиuk_UA
dc.subjecthybridsuk_UA
dc.subjecthybridsuk_UA
dc.titleВігна спаржева (Vigna unguiculata (l.) Walp. subsp. Sesquipedalis (l.) Verdc.): вихідний колекційний матеріал і технології вирощуванняuk_UA
dc.title.alternativeAsparagus vigna (Vigna unguiculata (l.) Walp. subsp. Sesquipedalis (l.) Verdc.): initial collection material and cultivation technology.uk_UA
dc.typeМонографіяuk_UA
dc.identifier.udc631.52:635.654uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vihna_sparzheva.pdf1,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.