Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13145
Title: Удосконалення системи управління виробництвом продукції молочного скотарства аграрних підприємств (за матеріалами ПП ВСГП «Радівське» с. Радівка Хмільницький район Вінницька область)
Other Titles: Improvement of the production management system of dairy products of agrarian enterprises (based on the materials of PP VSHP "Radivske" village of Radivka, Khmilnytskyi district, Vinnytsia region)
Authors: Качур, Владислав Романович
Kachur, Vladyslav
Keywords: система, управління, виробництво, молочне скотарство, ефективність, ціна, собівартість, прибуток, господавська діяльність, молочна галузь, молоко, якість.;system, management, production, dairy farming, efficiency, price, cost price, profit, economic activity, dairy industry, milk, quality
Issue Date: Nov-2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Качур В. Р. Удосконалення системи управління виробництвом продукції молочного скотарства аграрних підприємств (за матеріалами ПП ВСГП «Радівське» с. Радівка Хмільницький район Вінницька область). Магістерська робота за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Наук. кер. В.М. Кепко. - Біла Церква, 2024. - 63 с.
Abstract: Досліджено сутність системи управління виробництвом продукції молочного скотарства, сучасних технологій виробництва продукції, особливості управління в галузі, оплати та мотивації праці, кормовиробництва, підвищення продуктивності корів в ПП ВСГП «Радівське». Запропоновано напрями вдосконалення управління виробництвом продукції молочного скотарства шляхом зниження витрат, запровадження нових технологій виробництва продукції, підвищення продуктивності тварин, покращення селекційно-племінної роботи, якості продукції на підприємстві, удосконалення системи реалізації продукції.
Description: The essence of the management system for the production of dairy cattle products, modern production technologies, features of management in the industry, payment and motivation of labor, fodder production, increasing the productivity of cows in the PP VSHP "Radivske" were studied. Directions for improving the management of the production of dairy products by reducing costs, introducing new production technologies,increasing the productivity of animals, improving the selection and breeding work, the quality of products at the enterprise, improving the product sales system.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13145
metadata.dc.identifier.udc: УДК 338.436:637.1(477.44)
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Качур Владислав Романович.pdf1,13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.