Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13143
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-12-23T07:58:21Z-
dc.date.available2024-12-23T07:58:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБукалова Н. Етологічні чинники забезпечення безпечності молока-сировини, підвищення його якості та продуктивності корів / Н. Букалова, Н. Богатко, Т. Приліпко // Збірник матеріалів конференцій з ветеринарної медицини .VII Всеукраїнська конференція «Проблеми репродуктології тварин. шляхи вирішення» ( 5-7 листопада 2024 р.). – Київ: Науковометодичний центр ВФПО, 2024. – С.50-53.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13143-
dc.descriptionImproving the safety and quality of raw milk depends, in particular, on ethological elements that humans can control - imprinting, targeted feeding, prevention of various stress factors that overstrain the central nervous system of lactating cows, because milk production in the udder depends on the state of their higher nervous system.uk_UA
dc.description.abstractПідвищення безпечності та якості молока-сировини залежить, зокрема, й від етологічних елементів, якими може керувати людина, – імпритинг, спрямована годівля, запобігання дії різноманітних стрес-чинників, що перенапружують центральну нервову систему лактуючих корів, адже утворення молока у вимені залежить від стану їхньої вищої нервової системи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectетологічні чинникиuk_UA
dc.subjectпродуктивність корівuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза молокаuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectethological factorsuk_UA
dc.subjectcow productivityuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of milkuk_UA
dc.titleЕтологічні чинники забезпечення безпечності молока-сировини, підвищення його якості та продуктивності корівuk_UA
dc.title.alternativeEthological factors for ensuring the safety of raw milk, improving its quality and cow productivityuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.12.04/.07:636.2.034:612.664/.8 (045)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
etologichni_chynnyky.pdf585,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.