Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13129
Назва: Науково-виробничі рекомендації з вирощування вігни спаржевої ((Vigna unguiculata (L.) Walp.iubip ieiquipedaliti (L.) Verde.
Інші назви: Scientific and production recommendations for growing Vigna unguiculata (L.) Walp.iubip ieiquipedaliti (L.) Verde.
Автори: Бобось, Ірина Макарівна
Bobos, Irina
Сич, Зеновій Деонизович
Sych, Zenovii
Комар, Олесандр Олександрович
Komar, Oleksandr
Ключові слова: вігна;cow;терміни сівби;sowing dates;густота рослин вігни;density of cowpea plants;мікродобрива;micro fertilizers
Дата публікації: 2023
Видавництво: К.: Компринт
Бібліографічний опис: Науково-виробничі рекомендації з вирощування вігни спаржевої ((Vigna unguiculata (L.) Walp.iubip ieiquipedaliti (L.) Verde.(/ Бобось І.М., Сич З.Д., Комар О.О.-К.:Компринт - 2023.-51 с., з іл.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати комплексної оцінки сортів вігни спаржевої за основними господарсько-цінними показниками. Виявлено вплив прийомів технології вирощування (термінів сівби, густоти рослин, мікродобрив) на важливі технологічні та біохімічні показники, що дозволить підвищити урожайність та цінність готової продукції.
Опис: The results of a comprehensive evaluation of asparagus vigna varieties according to the main ones are given economic value indicators. The impact of technology techniques has been revealed cultivation (sowing dates, plant density, microfertilizers) on important technological and biochemical indicators, which will increase the yield and value of finished products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13129
УДК: 631.5: 635.654 (083.13)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Naukovo_vyrobnychi.pdf627,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.