Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13128
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСич, Зеновій Деонизович-
dc.contributor.authorSych, Zenoviy-
dc.contributor.authorФедосій, Іван Олексійович-
dc.contributor.authorFedosi, Ivan-
dc.contributor.authorКомар, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorKomar, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-12-20T08:19:38Z-
dc.date.available2024-12-20T08:19:38Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСич З.Д. Післязбиральна доробка плодів, овочів і винограду: підручник / З.Д. Сич, І.0. Федосій, О.О, Комар. - Київ: ФОП Ямчинський О.В., 2019. - 566 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7804-65-8-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13128-
dc.descriptionThe textbook consists of three parts. The first general part presents the current state of post-harvest processing of vegetables and fruits after their collection, logistics and marketing. The second special part highlights the principles of modern technologies for post-harvest processing of vegetables and fruits. The third part highlights the requirements of standards for commercial varieties of quality of specific vegetable plants on which success in global technologies for harvesting, processing and logistics of the harvest depends. The textbook is written on the basis of global experience in vegetable and fruit growing.uk_UA
dc.description.abstractПідручник складається з трьох частин. У першій загальній частині поданий сучасний стан післязбиральної доробки овочів і плодів після їх збирання, логістики і маркетингу. Спеціальна друга частина висвітлює принципи сучасних технології післязбиральної доробки овочів і плодів. У третій частині висвітлено вимоги стандартів стосовно товарних сортів якості конкретних овочевих рослин від яких залежить успіх у світових технологіях збирання, доробки ї логістики врожаю. Підручник написаний на основі світового досвіду в овочівництві і плодівництві.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherФОП Ямчинський О.В.uk_UA
dc.subjectпіслязбиральна доробка овочівuk_UA
dc.subjectpost-harvest processing of vegetablesuk_UA
dc.subjectпіслязбиральна доробка плодівuk_UA
dc.subjectpost-harvest processing of fruitsuk_UA
dc.subjectпідручникuk_UA
dc.subjecttextbookuk_UA
dc.subjectстандартиuk_UA
dc.subjectstandardsuk_UA
dc.titleПіслязбиральна доробка плодів, овочів і винограду: підручникuk_UA
dc.title.alternativePost-harvest processing of fruits, vegetables and grapes: a textbookuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc635. 1/.8:631.56:65.01 2.3:631.1.827uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pisliazbyralna_dorobka.pdf1,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.