Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13128
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сич, Зеновій Деонизович | - |
dc.contributor.author | Sych, Zenoviy | - |
dc.contributor.author | Федосій, Іван Олексійович | - |
dc.contributor.author | Fedosi, Ivan | - |
dc.contributor.author | Комар, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Komar, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-20T08:19:38Z | - |
dc.date.available | 2024-12-20T08:19:38Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Сич З.Д. Післязбиральна доробка плодів, овочів і винограду: підручник / З.Д. Сич, І.0. Федосій, О.О, Комар. - Київ: ФОП Ямчинський О.В., 2019. - 566 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7804-65-8 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13128 | - |
dc.description | The textbook consists of three parts. The first general part presents the current state of post-harvest processing of vegetables and fruits after their collection, logistics and marketing. The second special part highlights the principles of modern technologies for post-harvest processing of vegetables and fruits. The third part highlights the requirements of standards for commercial varieties of quality of specific vegetable plants on which success in global technologies for harvesting, processing and logistics of the harvest depends. The textbook is written on the basis of global experience in vegetable and fruit growing. | uk_UA |
dc.description.abstract | Підручник складається з трьох частин. У першій загальній частині поданий сучасний стан післязбиральної доробки овочів і плодів після їх збирання, логістики і маркетингу. Спеціальна друга частина висвітлює принципи сучасних технології післязбиральної доробки овочів і плодів. У третій частині висвітлено вимоги стандартів стосовно товарних сортів якості конкретних овочевих рослин від яких залежить успіх у світових технологіях збирання, доробки ї логістики врожаю. Підручник написаний на основі світового досвіду в овочівництві і плодівництві. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ФОП Ямчинський О.В. | uk_UA |
dc.subject | післязбиральна доробка овочів | uk_UA |
dc.subject | post-harvest processing of vegetables | uk_UA |
dc.subject | післязбиральна доробка плодів | uk_UA |
dc.subject | post-harvest processing of fruits | uk_UA |
dc.subject | підручник | uk_UA |
dc.subject | textbook | uk_UA |
dc.subject | стандарти | uk_UA |
dc.subject | standards | uk_UA |
dc.title | Післязбиральна доробка плодів, овочів і винограду: підручник | uk_UA |
dc.title.alternative | Post-harvest processing of fruits, vegetables and grapes: a textbook | uk_UA |
dc.type | Книга | uk_UA |
dc.identifier.udc | 635. 1/.8:631.56:65.01 2.3:631.1.827 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pisliazbyralna_dorobka.pdf | 1,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.