Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13104
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКонопелько, А.В.-
dc.contributor.authorKonopelko, A.-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.date.accessioned2024-12-20T07:54:43Z-
dc.date.available2024-12-20T07:54:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКонопелько А.В. Вплив пребіотика Актиген на якісні показники м’яса індиків-бройлерів / А.В. Конопелько, В.П. Лясота // Матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції» (ОДАУ, 17–18 жовтня 2024 р.). - Одеса, 2024. – С.188-190.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13104-
dc.descriptionOne of the promising and important areas in poultry farming is considered to be turkey farming. The increase in the population's demand for turkey meat is constantly growing. This is facilitated not only by the beneficial quality of the meat, but also by the development of the culinary processing industry, as well as by the fairly profitable economy of growing young broiler turkeys. In this regard, it is relevant to develop measures in Ukraine for the rapid development of turkey farming. This is evidenced by new studies conducted in recent years in the field of poultry farming. They reflect the current situation in this issue and indicate the prospects for the development and growth of new industries.uk_UA
dc.description.abstractОдним із перспективних і важливих напрямів у птахівництві вважається індиківництво. Підвищення попиту населення на м'ясо індиків постійно зростає. Цьому сприяє не тільки корисна якість м'яса, але і розвиток галузі кулінарної переробки, а також достатньо рентабельна економіка вирощування молодих індиків-бройлерів. У зв'язку з цим актуальним є розробка в Україні заходів щодо швидкого розвитку індиківництва. Про це свідчать нові дослідження, які проведені за останні роки в галузі птахівництва. Вони відображають нинішню ситуацію в даному питанні та вказують на перспективи розвитку і росту нових виробництв.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectптахівництвоuk_UA
dc.subjectіндиківництвоuk_UA
dc.subjectм'ясо індиківuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectякість м'ясаuk_UA
dc.subjectпробіотичні препаратиuk_UA
dc.subjectпребіотик Актигенuk_UA
dc.subjectАктигенuk_UA
dc.subjectпребіотикuk_UA
dc.subjectpoultry breedinguk_UA
dc.subjectturkey farminguk_UA
dc.subjectturkey meatuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectmeat qualityuk_UA
dc.subjectprobioticsuk_UA
dc.subjectprebiotic Actigenuk_UA
dc.subjectActigenuk_UA
dc.subjectprebioticuk_UA
dc.titleВплив пребіотика Актиген на якісні показники м’яса індиків-бройлерівuk_UA
dc.title.alternativeThe effect of the prebiotic Actigen on the quality indicators of broiler turkey meatuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.592.09:614.31:637.5:615.331uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vplyv_prebiotyka_aktygen.pdf566,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.