Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13102
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Alona-
dc.date.accessioned2024-12-20T07:49:01Z-
dc.date.available2024-12-20T07:49:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБогатко А.Ф. Безпечність та якість продуктів забою курчат-бройлерів за збагачення раціону пробіотичним біопрепаратом «Субтіформ»: Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза (21 – Ветеринарна медицина). Білоцерківський національний аграрний університет. – Біла Церква, 2024. – 237 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13102-
dc.descriptionThe dissertation provides a scientific and practical justification of the impact of the probiotic biopreparation «Subtiform» on the indicators of productivity, safety and quality of slaughter products of broiler chickens. The results obtained and the developed recommendations are based on a comprehensive approach to the use by veterinary medicine specialists for risk-based control at broiler chicken breeding facilities of an effective probiotic biopreparation at the recommended dose of 4.0 g/10 dm³ of water. The relevance of the topic, the connection of research with scientific programs, plans, topics, goals and objectives, which was achieved thanks to the justification of the effectiveness of the use of the probiotic biopreparation «Subtiform».uk_UA
dc.description.abstractУ дисертаційній роботі наведено наукове та практичне обґрунтування впливу пробіотичного біопрепарату «Субтіформ на показники продуктивності, безпечності та якості продуктів забою курчат-бройлерів. Отримані результати та розроблені рекомендації базуються на комплексному підході щодо використання фахівцями ветеринарної медицини за здійснення ризик-орієнтованого контролю на потужностях з вирощування курчат-бройлерів ефективного пробіотичного біопрепарату у рекомендованій дозі 4,0 г/10 дм³ води. Висвітлено актуальність теми, зв’язок досліджень з науковими програмами, планами, темами, мета і завдання, що було досягнуто завдяки обґрунтуванню ефективності використання пробіотичного біопрепарату «Субтіформ».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпробіотикuk_UA
dc.subjectprobioticuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectрезистентність організмуuk_UA
dc.subjectorganism resistanceuk_UA
dc.subjectзбалансована годівляuk_UA
dc.subjectbalanced feedinguk_UA
dc.subjectблагополуччяuk_UA
dc.subjectwelfareuk_UA
dc.subjectм’ясо птиціuk_UA
dc.subjectpoultry meatuk_UA
dc.subjectпродукти забоюuk_UA
dc.subjectslaughter productsuk_UA
dc.subjectвгодованість птиціuk_UA
dc.subjectpoultry fatnessuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectсвіжістьuk_UA
dc.subjectfreshnessuk_UA
dc.subjectохолоджені тушкиuk_UA
dc.subjectchilled carcassesuk_UA
dc.subjectморфологічні й біохімічні показники кровіuk_UA
dc.subjectmorphological and biochemical blood parametersuk_UA
dc.subjectхімічний склад мʼясаuk_UA
dc.subjectchemical composition of meatuk_UA
dc.subjectбіохімічні показникиuk_UA
dc.subjectbiochemical parametersuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectamino acidsuk_UA
dc.subjectжирні кислотиuk_UA
dc.subjectfatty acidsuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.subjectмікробіологічні показникиuk_UA
dc.subjectmicrobiological parametersuk_UA
dc.subjectбактеріологічні дослідженняuk_UA
dc.subjectbacteriological studiesuk_UA
dc.subjectморфологічні показникиuk_UA
dc.subjectmorphological parameters of slaughter productsuk_UA
dc.subjectгістологічні дослідженняuk_UA
dc.subjecthistological studiesuk_UA
dc.subjectекспресні та оптимізовані методикиuk_UA
dc.subjectexpress and optimized methodsuk_UA
dc.titleБезпечність та якість продуктів забою курчат-бройлерів за збагачення раціону пробіотичним біопрепаратом «Субтіформ»uk_UA
dc.title.alternativeSafety and quality of broiler-chickens slaughter products after dietary supplementation with probiotic biological product «Subtiform»uk_UA
dc.typeДисертаціяuk_UA
dc.identifier.udc614.31/.95:636.5.053/.087.8(043.3)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Дисертації здобувачів ступеня доктора філософії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpechnist.pdf13,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.