Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13013
Title: | Методика бухгалтерського обліку та внутрішнього аудиту собівартості готової продукції за матеріалами ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» |
Other Titles: | Methodology of accounting and internal audit of the cost price of finished products according to the materials of TDV «Zolotonisʹkyy maslorobnyy kombinat» |
Authors: | Лубський, Сергій Віталійович Lubsky, Serhiy |
Keywords: | бухгалтерський облік, внутрішній аудит, собівартість готової продукції, молочна продукція;accounting, internal audit, cost of finished products, dairy products |
Issue Date: | Nov-2024 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Лубський С. В. Методика бухгалтерського обліку та внутрішнього аудиту собівартості готової продукції за матеріалами ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат». Магістерська робота за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра обліку і оподаткування. Наук. кер. О.Ю. Гаврик. - Біла Церква, 2024. - 66 с. |
Abstract: | Обґрунтовано теоретичні аспекти практичних рекомендацій для вдосконалення бухгалтерського обліку та внутрішнього аудиту собівартості готової продукції за матеріалами ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат», з урахуванням його особливостей та потреб управлінської діяльності. |
Description: | The theoretical aspects of practical recommendations for improving accounting and internal audit of the cost of finished products are substantiated based on the materials of the Zolotonisky Oil Refinery, taking into account its features and needs of management activities. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13013 |
metadata.dc.identifier.udc: | УДК 657.1/.6:637.2(47.42) |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат».pdf | 986,85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.