Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12950
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панченко, Тарас Валентинович | - |
dc.contributor.author | Panchenko, Taras | - |
dc.contributor.author | Грабовський, Микола Борисович | - |
dc.contributor.author | Grabovskyi, Mykola | - |
dc.contributor.author | Козак, Леонід Андрійович | - |
dc.contributor.author | Kozak, Leonid | - |
dc.contributor.author | Качан, Леся Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Kachan, Lesya | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-16T11:33:59Z | - |
dc.date.available | 2024-12-16T11:33:59Z | - |
dc.date.issued | 2024-11 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12950 | - |
dc.description | Панченко Т.В., Грабовський М.В., Козак Л. А., Качан Л. М. Вплив мікродобрив та сульфату амонію на якісні показники гороху. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Поліські наукові читання - 2024» 27-29 листопада 2024 року. С. 126-129. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою досліджень було вивчення впливу мікродобрив та сульфату амонію на вміст каротину та білку в зеленій масі та зерні гороху. Встановлено вплив мікродобрив та сульфату амонію на вміст каротину та білку в зеленій масі та зерні гороху. На варіантах з їх застосуванням відмічено збільшення вмісту каротину у зеленій масі гороху в межах 35,6–57,1% і вмісту білку на 2,1–3,5%. а у зерні на 1,5–2,1 %, порівняно з контролем. The purpose of the research was to study the effect of microfertilizers and ammonium sulfate on the content of carotene and protein in green mass and pea grain. The effect of microfertilizers and ammonium sulfate on the content of carotene and protein in the green mass and grain of peas was established. On the variants with their use, an increase in the carotene content in the green mass of peas was noted in the range of 35.6–57.1% and the protein content by 2.1–3.5%. and in grain by 1.5–2.1%, compared to the control. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка | uk_UA |
dc.subject | мікродобрива | uk_UA |
dc.subject | micro fertilizers | uk_UA |
dc.subject | сульфат амонію | uk_UA |
dc.subject | ammonium sulfate | uk_UA |
dc.subject | горох | uk_UA |
dc.subject | peas | uk_UA |
dc.subject | зелена маса | uk_UA |
dc.subject | green mass | uk_UA |
dc.subject | каротин | uk_UA |
dc.subject | carotene | uk_UA |
dc.title | Вплив мікродобрив та сульфату амонію на якісні показники гороху | uk_UA |
dc.title.alternative | The influence of microfertilizers and ammonium sulfate on quality indicators of peas | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 63+502.3/7+52+54+57+004+330+37+001 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези_Поліські наукові читання-2024.pdf | 1,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.