Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12927
Назва: | Спосіб підвищення продуктивності, вітамінного та мінерального складу м'яса равликів виду Helix рomatia |
Інші назви: | A method for increasing the productivity, vitamin and mineral composition of meat of Helix рomatia |
Автори: | Бондаренко, Леся Вікторівна Bondarenko, Lesia Федорченко, Максим Миколайович Fedorchenko, Maksym Король, Алла Петрівна Korol, Alla Король-Безпала, Леся Петрівна Korol-Bezpala, Lesia Безпалий, Іван Федорович Bezpalyi, Ivan |
Ключові слова: | равлик виду Helix pomatia;snail of the Helix pomatia;вітамінний склад;vitamin composition;мінеральний склад;mineral composition;м'ясо;meat;жива маса;live weight |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" |
Бібліографічний опис: | Спосіб підвищення продуктивності, вітамінного та мінерального складу м’яса равликів виду Helix рomatia: патент на корисну модель 156645 Україна : A01K 61/50 / Л.В. Бондаренко, М.М. Федорченко, А.П. Король, Л.П. Король-Безпала, І.Ф. Безпалий .- № u 2023 03769; заявл. 07.08.2023; опубл. 24.07.2024, Бюл. № 30. - 5 с. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб підвищення продуктивності вітамінного та мінерального складу м'яса равликів виду Helix pomatia включає згодовування комбікорму. Додатково згодовують Spirulina platensis, починаючи з 1-місячного віку, у кількості 5,0 г на 1,0 кг комбікорму. |
Опис: | A method for increasing the productivity of the vitamin and mineral composition of Helix pomatia includes feeding of compound feed. Additionally, Spirulina platensis, starting from 1 month of age, in the amount of 5,0 g per 1,0 kg of feed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12927 |
УДК: | 594.38 |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sposib_pidvyshchennia.pdf | 170,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.