Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12927
Назва: Спосіб підвищення продуктивності, вітамінного та мінерального складу м'яса равликів виду Helix рomatia
Інші назви: A method for increasing the productivity, vitamin and mineral composition of meat of Helix рomatia
Автори: Бондаренко, Леся Вікторівна
Bondarenko, Lesia
Федорченко, Максим Миколайович
Fedorchenko, Maksym
Король, Алла Петрівна
Korol, Alla
Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesia
Безпалий, Іван Федорович
Bezpalyi, Ivan
Ключові слова: равлик виду Helix pomatia;snail of the Helix pomatia;вітамінний склад;vitamin composition;мінеральний склад;mineral composition;м'ясо;meat;жива маса;live weight
Дата публікації: 2024
Видавництво: Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій"
Бібліографічний опис: Спосіб підвищення продуктивності, вітамінного та мінерального складу м’яса равликів виду Helix рomatia: патент на корисну модель 156645 Україна : A01K 61/50 / Л.В. Бондаренко, М.М. Федорченко, А.П. Король, Л.П. Король-Безпала, І.Ф. Безпалий .- № u 2023 03769; заявл. 07.08.2023; опубл. 24.07.2024, Бюл. № 30. - 5 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб підвищення продуктивності вітамінного та мінерального складу м'яса равликів виду Helix pomatia включає згодовування комбікорму. Додатково згодовують Spirulina platensis, починаючи з 1-місячного віку, у кількості 5,0 г на 1,0 кг комбікорму.
Опис: A method for increasing the productivity of the vitamin and mineral composition of Helix pomatia includes feeding of compound feed. Additionally, Spirulina platensis, starting from 1 month of age, in the amount of 5,0 g per 1,0 kg of feed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12927
УДК: 594.38
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_pidvyshchennia.pdf170,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.