Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12925
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Козій, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Koziy, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.contributor.author | Утеченко, Микола Валентинович | - |
dc.contributor.author | Utechenko, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-12T12:06:41Z | - |
dc.date.available | 2024-12-12T12:06:41Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Нормативне забезпечення забою великої рогатої худоби ( добробут тварин, якість і безпека продукції) / Н.В. Букалова, В.І. Козій, В.П. Лясота та ін. - Біла Церква, 2019. - 182 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12925 | - |
dc.description | The manual provides data on the regulatory provision for the slaughter of cattle, the welfare system for slaughter animals, veterinary, sanitary and hygienic requirements for slaughter animals, and their transportation to meat processing plants. | uk_UA |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику подаються дані щодо нормативного забезпечення забою великої рогатої худоби, системи добробуту забійних тварин, ветеринарно-санітарних та гігієнічних вимог до забійних тварин, їх транспортування на м'ясопереробні підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | врх | uk_UA |
dc.subject | забой | uk_UA |
dc.subject | добробут забійних тварин | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарні вимоги | uk_UA |
dc.subject | гігієнічні вимоги | uk_UA |
dc.subject | тварини для забою | uk_UA |
dc.subject | гігієна продуктів первинної переробки тварин | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарно експертиза м'яса | uk_UA |
dc.subject | тварини | uk_UA |
dc.subject | корова | uk_UA |
dc.subject | cattle | uk_UA |
dc.subject | slaughter | uk_UA |
dc.subject | welfare of slaughter animals | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary requirements | uk_UA |
dc.subject | hygiene requirements | uk_UA |
dc.subject | animals for slaughter | uk_UA |
dc.subject | hygiene of primary animal products | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination of meat | uk_UA |
dc.subject | animals | uk_UA |
dc.subject | cow | uk_UA |
dc.title | Нормативне забезпечення забою великої рогатої худоби ( добробут тварин, якість і безпека продукції) | uk_UA |
dc.title.alternative | Regulatory support for cattle slaughter (animal welfare, product quality and safety) | uk_UA |
dc.type | Книга | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.9:34(075) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
normatyvne_zabezpechennja.pdf | 6,89 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.