Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12830
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПилипенко, Інна Олександрівна-
dc.contributor.authorPylypenko, Inna-
dc.date.accessioned2024-12-04T16:46:04Z-
dc.date.available2024-12-04T16:46:04Z-
dc.date.issued2024-10-03-
dc.identifier.citationПилипенко І.О. Features of English language etiquette / І.О. Пилипенко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Інноваційні психолого-педагогічні, лінгвістичні та правові засади аграрної науки в умовах міжкультурної аграрної комунікації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С. 11-13.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12830-
dc.descriptionУ даній статті автор концентрує oсновну увагу на дослідженні особливостей відтворення етикетних форм англійських питальних речень. Окреслені основні принципи реалізації ввічливості та коректності за допомогою модальних дієслів та дієслів майбутнього часy.uk_UA
dc.description.abstractIn this article, the author focuses primarily on the study of the features of reproducing the etiquette forms of English interrogative sentences. The basic principles of the implementation of politeness and correctness with the help of modal verbs and verbs of the future tense are outlined.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectlanguage cultureuk_UA
dc.subjectмовна культураuk_UA
dc.subjectpolitenessuk_UA
dc.subjectввічливістьuk_UA
dc.subjectinterrogative sentencesuk_UA
dc.subjectпитальні реченняuk_UA
dc.subjectcorrectnessuk_UA
dc.subjectкоректністьuk_UA
dc.subjectverbsuk_UA
dc.subjectдієсліваuk_UA
dc.titleFeatures of English language etiquetteuk_UA
dc.title.alternativeОсобливості англійського мовного етикетуuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc811.111'271uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Features_of_Engpdf457,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.