Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12810
Title: | Удосконалення рецептури вареної ковбаси «Лікарська» шляхом застосування сухої молочної сироватки та курятини |
Other Titles: | Improving the recipe of boiled sausage "Likarska" by using whey powder and chicken |
Authors: | Чепурний, Владислав Віталійович Chepurny, Vladyslav Цехмістренко, Оксана Сергіївна Tsekhmistrenko, Оksana |
Keywords: | молоко сухе;milk powder;варені ковбаси;boiled sausages;курятина;chicken;сироватка молочна суха;whey powder |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Чепурний В.В. Удосконалення рецептури вареної ковбаси «Лікарська» шляхом застосування сухої молочної сироватки та курятини / В.В Чепурний, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- C. 31-33. |
Abstract: | У роботі досліджували рецептуру вареної ковбаси «Лікарська» та можливість її удосконалення. Застосування курятини, молочної сироватки та сухого незбираного молока дозволяє отримати продукти з високими якісними характеристиками та збільшити прибуток від їх виробництва |
Description: | The work investigated the recipe for boiled sausage "Likarska" and the possibility of its improvement. The use of chicken, whey and whole milk powder allows to obtain products with high quality characteristics and increase the profit from their production |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12810 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.54:637.12:664.9 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
udoskonalennia_retseptury_varenoi.pdf | 2,16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.